New Care Calcium Plus

New Care Calcium Plus is een uitgebreide formule op basis van vitaminen en mineralen.

 18,75
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

New Care Calcium Plus

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Calcium speelt een rol bij de botaanmaak en draagt bij aan de instandhouding van sterke botten. Het biedt een goede aanvulling wanneer de behoefte aan kalk is verhoogd. Deze formule bevat een goede dosering calcium, gedoseerd als oesterkalk. Magnesium speelt net als calcium een rol bij de botaanmaak en is belangrijk voor het behoud van sterke botten. Vitamine C speelt een rol bij de aanmaak en opbouw van kraakbeen. Het is van belang voor de vorming van collageen wat belangrijk is voor de botten. Vitamine D verhoogt de opname van kalk in de botten. De Gezondheidsraad beveelt vrouwen vanaf 50 jaar, mannen vanaf 70 jaar en mensen met een donkere huidskleur aan extra vitamine D te gebruiken ter versterking van de botten. Vitamine K helpt bij de opname van mineralen, zoals calcium in de botten. Het speelt hiermee een rol bij de botaanmaak en draagt bij aan het behoud van sterke botten. In deze formule is vitamine K verwerkt als menaquinon (vitamine K2).

Te gebruiken bij

  • Voedingssupplement bij een verhoogde behoeft aan kalk

Dosering

  • Aanvangsdosering: 3 x daags 1 tablet 
  • Onderhoudsdosering: 1 x daags 1 tablet 

De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Gebruiksadvies

Tabletten met water innemen, bij voorkeur voor het slapen en/of na een bewegingsactiviteit.

Contra-indicaties

Gebruik Calcium Plus niet:

  • bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen

Samenstelling

Calcium (als oesterkalk), magnesium (als citraat), brandnetelwortel extract, vitamine C (als ascorbinezuur), betaïne HCl, bamboe extract, rozemarijn extract, gember, borium (als natrium tetraboraat), vitamine D3 (als cholecalciferol), vitamine K2 (als menaquinon-7)

Bevat geen

Suiker, gluten, gist, lactose, smaakstoffen, conserveringsmiddelen

Inhoud

60 tabletten

Meer informatie

Bedenk dat gezonde leef- en eetgewoonten voorwaarden zijn voor een goede botconditie.

Vermijd / matig het gebruik van

  • Roken Koffie en zwarte thee Alcohol 
  • Fosfaten in de voeding (op het etiket vermeld als calciumfosfaat, fosforzuur, natriumtrifosfaat of als E nummer 338 t/m 341) 
  • Cola 
  • Suikers en frisdranken 
  • Zuurvormende voeding

Dagelijks bewegen, een ruime hoeveelheid groente en fruit, goede eiwitten en goede vetten zijn belangrijk voor het behoud van sterke botten.

Deze voedingsmiddelen staan ook vermeld op het voedingskaartje in de verpakking. Dit geheugensteuntje kan eenvoudig in uw portemonnee worden bewaard en worden geraadpleegd tijdens het doen van boodschappen.

Geadviseerd wordt deze tabletten te combineren met inname van New Care Multi of NewCare Multi 50+ | Vitaal (1 x daags 1 tablet). Vrouwen vanaf 50 jaar, mannen vanaf 70 jaaren mensen met een donkere huidskleur wordt tevens geadviseerd New Care Vitamine D3 25mcg (1 x daags 1 capsule) te gebruiken.

Merk

New Care

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen