New Care Keel Zuigtabletten

New Care Keelzuig is een zuigtablet op basis van vlierbes, vitamine C en zink.

 6,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

New Care Keel Zuigtabletten

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Belangrijke inhoudsstoffen in deze formule zijn vitamine C en zink. Vitamine C en zink ondersteunen het immuunsysteem en de lichaamseigen afweer. Vlierbes is een bekend middel voor het immuunsysteem. Het helpt om vrijer te ademen door de neus en houdt de keel schoon. New Care Keelzuig kan ook worden gebruikt als smakelijke aanvulling op de voeding voor de extra behoefte aan vitamine C en zink.

Dosering

1-6 x daags 1 tablet opzuigen. De tabletten kunnen ook worden gebruikt als smakelijke aanvulling op de voeding van de extra behoefte aan vitamine C en zink. In dat geval volstaat 1-3 x daags 1 tablet. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Zwangerschap / Borstvoeding

Na overleg met uw arts of apotheker.

Contra-indicaties

Gebruik Keelzuig niet:

  • bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen

Dit voedingssupplement bevat zoetstof en is niet geschikt voor gebruik door kinderen tot de leeftijd van 3 jaar. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

Samenstelling

Vitamine C, rutine, acerola extract â 25%, rozenbottel, zink (als citraat), veenbes (cranberry) extract, vlierbes (elderberry) extract

Bevat geen

Gluten, gist, lactose, kleurstoffen, conserveringsmiddelen

Inhoud

24 zuigtabletten

Verpakkingsvorm

Doordrukstrip

Merk

New Care

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen