New Care Vitamine D3 25mcg

New Care vitamine D3 25mcg is een vitamine D formule aangevuld met kokosolie.

 13,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

New Care Vitamine D3 25mcg

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten. Daarnaast is vitamine D belangrijk voor de spieren en voor het behoud van sterke botten en tanden. De laatste tijd staat vitamine D ook in de belangstelling vanwege haar rol in het immuunsysteem en de natuurlijke afweer. Vitamine D is een in vet oplosbare vitamine en wordt beter opgenomen in de aanwezigheid van (voedings)vet. Om de opname gunstig te beïnvloeden is kokosolie aan deze capsules toegevoegd.

Te gebruiken bij

  • Weinig blootstelling aan zonlicht

Productvoordelen

  • Bevat geen dopinggerelateerde stoffen, dus geschikt voor topsporters

Dosering

1 x daags 1 capsule, tijdens de maaltijd. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Gebruiksadvies

Capsules met water innemen.

Interacties

Raadpleeg eerst een deskundige bij gebruik in combinatie met medicijnen die de calciumuitscheiding remmen en wanneer u sarcoïdose (Besnier Boeck) heeft.

Contra-indicaties

Gebruik Vitamine D3 25mcg niet

  • bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen
  • voor kinderen tot en met de leeftijd van tien jaar

Samenstelling

Vitamine D3 (als cholecalciferol), kokosolie.

Bevat geen

Suiker, gluten, gist, lactose, smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

Inhoud

100 capsules

Meer informatie

New Care Vitamine D3 25mcg voldoet aan de normen van het NZVT systeem en is getest op de afwezigheid van dopinggerelateerde stoffen. Daarom is het logo van het NZVT op de voorzijde van de verpakking afgebeeld. Dit betekent dat New Care Vitamine D3 25mcg met zekerheid door topsporters kan worden gebruikt.

Vitamine D wordt voornamelijk in onze huid aangemaakt onder invloed van zonlicht.Vervolgens moeten de lever en de nieren het omzetten in de bruikbare vorm. De productievan vitamine D is van diverse factoren afhankelijk, zoals bijvoorbeeld het klimaat waarin weleven, de mate van blootstelling aan zonlicht, het gebruik van zonnebrandcrèmes met UVfilter, de huidpigmentatie, het functioneren van lever en nieren en onze leeftijd.

Omdat vitamine D betrokken is bij diverse vitale lichaamsfuncties heeft De Gezondheidsraadvoor meerdere bevolkingsgroepen de aanbeveling gedaan om extra vitamine D te gebruiken, zoals bijvoorbeeld ouderen, mensen met een donkere huidskleur, zwangere vrouwen, gesluierde vrouwen en kinderen en volwassenen die onvoldoende buiten komen. Wanneer deze groepen verzekerd willen zijn van een voldoende inname van vitamine D, kan een voedingssupplement met vitamine D worden ingezet.

Merk

New Care

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen