New Care Vitamine D3 druppels oliebasis

New Care Vitamine D3 druppels op oliebasis. Voor het behoud van sterke botten en tanden.

 7,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

New Care Vitamine D3 druppels oliebasis

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Wat is D3 druppels en waarvoor wordt het gebruikt?
Omdat vitamine D betrokken is bij diverse vitale lichaamsfuncties heeft De Gezondheidsraad voor meerdere bevolkingsgroepen de aanbeveling gedaan om extra vitamine D te gebruiken, zoals bijvoorbeeld voor jonge kinderen, kinderen en volwassenen met een donkere huidskleur, zwangere vrouwen, gesluierde vrouwen, kinderen en volwassenen die onvoldoende buiten komen en ouderen. Wanneer deze groepen verzekerd willen zijn van een voldoende inname van vitamine D, kan een voedingssupplement met vitamine D worden ingezet. New Care D3 druppels is speciaal ontwikkeld om te voorzien in deze verhoogde behoefte aan vitamine D.

Toelichting 
Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten. Daarnaast is vitamine D belangrijk voor de spieren en voor het behoud van sterke botten en tanden. De laatste tijd staat vitamine D ook in de belangstelling vanwege haar rol in het immuunsysteem en de natuurlijke afweer. Voor kinderen in de groei is vitamine D belangrijk voor een normale groei en ontwikkeling van botten en tanden.

Productvoordelen

Opgelost in water met een lichte anijssmaak.

Dosering

1 x daags 4 druppels (10 mcg) voor:

  • Kinderen van 0 tot 4 jaar 
  • Kinderen vanaf 4 jaar die weinig buiten komen of een donkere huidskleur hebben 
  • Volwassenen die weinig buiten komen, een donkere huidskleur hebben of die lichaamsbedekkende kleding dragen 
  • Zwangere vrouwen en alle vrouwen tussen de 50 en 70 jaar 

1 x daags 8 druppels (20 mcg) voor:

  • Ouderen vanaf 70 jaar

Gebruiksadvies

Houd de druppelaar in een hoek van 45 graden om de druppels goed te doseren. De druppels met behulp van bijvoorbeeld een theelepeltje of vermengd met de voeding toedienen. De druppels niet met de voeding meekoken. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Zwangerschap / Borstvoeding

Voedingssupplementen mogen tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding enkel na overleg met uw arts of apotheker worden ingenomen.

Contra-indicaties

Gebruik D3 druppels niet: Bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.

Smaak

Anijs

Samenstelling

Bestanddelen per dagelijkse dosering (= bestanddelen per 4 druppels): 10 µg (400 i.e.) vitamine D3, als cholecalciferol 200 RI/ADH* *Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Bevat geen

Gluten, gist, lactose en kleurstoffen

Inhoud

25 milliliter

Merk

New Care

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen