Nicotinell Kauwgom 2mg

Nicotinell kauwgom vermindert snel het verlangen naar een sigaret.

* Verplichte velden

Vanaf  0,00
Aantal:

Nicotinell Kauwgom 2mg

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Geneesmiddelen mogen helaas niet geretourneerd worden.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Nicotinell kauwgom vermindert snel het verlangen naar een sigaret. Deze kauwgom geeft meteen een hoeveelheid nicotine af, zodat u direct kunt ingrijpen telkens wanneer u behoefte krijgt om te roken. U kunt gewoon uzelf blijven, maar dan zonder te roken.

Te gebruiken bij

  • Stoppen met roken

Dosering

Kauw 1 kauwgom als u behoefte voelt om te roken. De meeste mensen gebruiken 8-12 stuks per dag. Gebruik telkens maar 1 kauwgom tegelijk en gebruik per dag niet meer dan 15 stuks van 4 mg of 25 stuks van 2 mg.

Gebruiksadvies

Het product is bestemd om gekauwd te worden. Niet inslikken. De kauwgom niet als een gewone kauwgom kauwen. Volg de instructies op de bijsluiter (zie kauwschema). Het wordt in het algemeen niet aanbevolen Nicotinell kauwgom langer dan 6 maanden te gebruiken.

Bijwerkingen

Bijwerkingen die u tijdens de eerste dagen van de behandeling kan hebben, omvatten duizeligheid, hoofdpijn en slaapstoornissen. Voor overige bijwerking, zie bijsluiter.

Interacties

Stoppen met roken kan de werking van bepaalde geneesmiddelen beïnvloeden, zoals:

  • theofylline( een geneesmiddel dat gebruikt wordt voor de behandeling van bronchiaal astma) -tacrine (een geneesmiddel dat gebruikt wordt voor de behandeling van de ziekte van Alzheimer) 
  • olanzapine en clozapine (voor de behandeling van schizofrenie) -insuline (een geneesmiddel dat gebruikt wordt voor de behandeling van suikerziekte), waarvan de dosis mogelijk dient te worden aangepast

Zwangerschap / Borstvoeding

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt.

Contra-indicaties

Wanneer mag u dit middel niet gebruiken:

  • als u niet-roker bent
  • onder de 18 jaar

 

Samenstelling

Nicotine, gombasis(bevat butylhydroxytolueen (E321), calciumcarbonaat, sorbitol (E420), watervrij natriumcarbonaat, natriumbicarbonaat, polacriline, glycerol(E422), gezuiverde water, levomenthol, tutti aroma, saccharine, natriumsaccharine, acesulfaam K, xylitol (E967), mannitol (E421), gelatine titaandioxide (E171), carnaubawas en talk.

Inhoud

12, 48, 96 of 204 stuks

Meer informatie

Koffie,frisdrank en zuurhoudende dranken (bijv vruchtensap) kunnen de opname van nicotine verminderen en dienen daarom te worden vermeden in de loop van 15 minuten vóór het kauwen van een kauwgom

Merk

Nicotinell

Sterkte

2 mg
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen