Supradyn Complex Forte

Supradyn Complex Forte is een voedingssupplement en bevat multivitamines -en mineralen voor bij vermoeidheid (vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12, C en ijzer en magnesium).

* Verplichte velden

Vanaf  11,20
Aantal:

Supradyn Complex Forte

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

In bepaalde omstandigheden kan uw lichaam een verhoogde behoefte hebben aan vitamines, mineralen en sporenelementen. Deze omstandigheden kunnen ontstaan in periodes van zware lichamelijke inspanning, hoge mentale belasting of als u weer op krachten moet komen. Gebruik van Supradyn Complex Forte voor extra vitamines, mineralen en sporenelementen kan dan zinvol zijn.

  • De energievrijmakende combinatie van de vitamines B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12, C en de mineralen ijzer en magnesium ondersteunt het energieniveau en activeert natuurlijke energie in het lichaam.

Elke tablet bevat een hoge dosering essentiële vitamines met mineralen en sporenelementen en kan aanvullen wat het lichaam nodig heeft, ter aanvulling op de voeding.

Dosering

Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar:

  • 1 tablet per dag. Dagelijks gebruik voor een periode van 2 maanden wordt aanbevolen om het lichaam optimaal te voorzien van de benodigde vitamines, mineralen en sporenelementen.

Gebruiksadvies

De tablet met voldoende water innemen, bij voorkeur bij de maaltijd.

Zwangerschap / Borstvoeding

Geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Samenstelling

Vitamine A, Vitamine B1, Vitamine B2, Vitamine B3, Vitamine B5, Vitamine B6, Vitamine B8, Vitamine B11 (foliumzuur), Vitamine B12, Vitamine C, Vitamine D, Vitamine E, Vitamine K, Calcium, IJzer, Jodium, Koper, Magnesium, Mangaan, Molybdeen, Selenium, Zink.

Bevat geen

Soja, gluten, lactose.

Inhoud

35 of 95 tabletten

Verpakkingsvorm

Potje

Meer informatie

  • Dit product is verkrijgbaar per 35 en 95 tabletten. 
  • Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl. 
  • Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met de leeftijd van 1 jaar.

Merk

Supradyn

Hoe te bewaren

Bewaren beneden 25
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen