Pharma Nord Bio-C Vitamine

Pharma Nord Bio-C Vitamine. Krachtig vitaminepreparaat.

 14,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Pharma Nord Bio-C Vitamine

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De gecoate tabletten Bio-C-Vitamine bevatten per stuk 750 mg vitamine C in de vorm van niet zure calciumascorbaat van farmaceutische kwaliteit. Bio-C-Vitamine kan met of zonder maaltijd worden ingenomen.

 

Dosering

1 tablet per dag, tenzij anders geadviseerd. Bij voorkeur na de maaltijd innemen. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.

Zwangerschap / Borstvoeding

Bio-C-Vitamine mag gebruikt worden door vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Contra-indicaties

Vitamine C bevordert de opname van ijzer en moet dus niet gebruikt worden door mensen die te veel ijzer in hun lichaam hebben (ijzerstapeling of hemochromatose). Bio-C-Vitamine moet ook niet gebruikt worden door mensen die gevoelig zijn voor de ontwikkeling van nierstenen, een verminderde nierfunctie hebben of lijden aan glucose-6-fosfaatdehydrogenase-deficiëntie (G6PD-deficiëntie, ook wel bonenziekte of favisme genoemd). Er zijn zeldzame gevallen bekend van diarree of indigestie na de inname van grote hoeveelheden vitamine C.

Samenstelling

1 tablet bevat: % ADH
Vitamine C (als calciumascorbaat) 750 mg     938%

ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Ingrediënten
Vitamine C (calcium-L-ascorbaat), vulstof: microkristallijne cellulose, glansmiddellen: hydroxypropylmethylcellulose, talk, verstevigingsmiddel: siliciumdioxide, antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren, kleur: titaandioxide.

Inhoud

120 tabletten

Meer informatie

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

Merk

Pharma Nord

Hoe te bewaren

Donker, droog en op kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen