Care Plus O.R.S. Scoop

Met behulp van deze scoop kunt u O.R.S. poeder doseren. 3,00
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Care Plus O.R.S. Scoop

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Care Plus O.R.S. is een glucose-zoutenpreparaat (voedingssuplement) dat de vochtopname uit de darmen bevordert bij dunne ontlasting of overmatige transpiratie. Met deze scoop kunt u Care Plus O.R.S. doseren.

Te gebruiken bij

  • Afmeten poeder

Gebruiksadvies

Het is belangrijk het poeder in voldoende vocht op te lossen. In de bijsluiter staat hoeveel dat is. U kunt beter iets te veel water gebruiken dan te weinig. Met behulp van de scoop kunt u hoeveelheden meten. Is er alleen water van slechte of dubieuze kwaliteit? Kook het dan eerst en laat het afkoelen. Gebruik eventueel mineraalwater zonder prik of thee zonder suiker. Ook als u minder nodig heeft, moet u toch het hele zakje oplossen in de benodigde hoeveelheid water. Gooi de rest weg of bewaar het in de koelkast. Dit kan maximaal 24 uur.

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

De poeder mag niet worden gemengd met voedsel of met andere vloeistoffen dan water, maar tussendoor kunt u normaal blijven eten of drinken.

Merk

Care Plus

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen