Vitility Pincet

Deze lichtgewicht pincet is zeer geschikt voor mensen, waarvan de gewrichten zijn gezwollen of waarbij sprake is van verminderde handfunctie.

 17,95
Verwachte levertijd: 6 werkdagen

Vitility Pincet

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Deze lichtgewicht pincet is zeer geschikt voor mensen, waarvan de gewrichten zijn gezwollen of waarbij sprake is van verminderde handfunctie. Deze pincet kenmerkt zich door zijn bijzonder lichte gewicht en is gemakkelijk in gebruik. U kunt de pincet gebruiken door rustig te knijpen met uw duim en vingers, of met uw vingers en de palm van uw hand. Wanneer u geen druk uitoefent op de pincet, zal deze automatisch weer opengaan.

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

  • Gewicht: 17 gram
  • Kleur: Blauw (kan afwijken)
  • Lengte: 19 cm

Merk

Vitility

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen