Toco Tholin NatuMas Neutraal

Toco Tholin NatuMas Neutraal is een wat vettere, natuurlijke massage-olie met vitamine E, zonder toevoeging van etherische oliën.

* Verplichte velden

Vanaf  6,29
Aantal:

Toco Tholin NatuMas Neutraal

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Toco Tholin NatuMas Neutraal is een wat vettere, natuurlijke massage-olie met vitamine E, zonder toevoeging van etherische oliën. Speciaal voor de masseur die hoge eisen stelt aan een olie en voorkeur geeft aan een neutrale geur. Zeer geschikt voor massage met Kruidenstempel, Hot-Stone, Orang-Malu, etc. Deze olie is direct te gebruiken door mensen met een gevoelige huid of te verrijken met essentiële oliën naar behoeve van de klant. NatuMas Neutraal beschermt ook bij buitensporten tegen kou en regen, voedt de droge en schrale huid en is heerlijk na het douchen, ontharen, etc.

Productvoordelen

  • Proefdiervrij

Inhoud

50, 500 of 5000 milliliter

Verpakkingsvorm

Flacon

Meer informatie

Voor een ontspannende massage kunt u het best Toco Tholin MediMas gebruiken. Bij een sterk behaarde huid of voor buitensport is NatuMas een goede keus. De variant NatuMas Warm geeft ook nog eens een warmtegevoel op de huid! De etherische oliën in deze 3 oliën bevorderen de doorbloeding in de spieren.

Merk

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen