Normaflor Vaginaaltabletten

Normaflor vaginaaltabletten worden gebruikt voor de natuurlijke bescherming van de microflora van de vagina, door de zuurgraad (pH) op een normaal niveau te brengen en te houden.

 13,98
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Normaflor Vaginaaltabletten

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Normaflor wordt gebruikt voor de natuurlijke bescherming van de micro flora van de vagina, door de zuurgraad (pH) op een fysiologisch niveau te brengen en te houden. Normaflor bevordert de groei van een normale vaginale flora en creëert daarmee een ongunstige omgeving voor de ontwikkeling van ziekteverwekkende bacteriën. Na het inbrengen in de vagina lost de vaginaaltablet langzaam op en het vrijkomende ascorbinezuur begint haar normaliserende werking op de zuurgraad van de vaginale flora te ontplooien.

Te gebruiken bij

 • Verstoorde vaginale flora

Productvoordelen

 • Normaflor herstelt de zuurgraad snel 
 • Normaflor neutraliseert nare geurtjes direct 
 • Normaflor is klinisch onderzocht 
 • Normaflor wordt goed verdragen

Dosering

Per dag, â s avonds voor het slapen gaan, 1 vaginaaltablet diep in de vagina inbrengen. Normaflor kan zonder problemen gedurende meerdere maanden worden toegepast. Om een langdurige normalisatie van de pH en de vaginale flora te waarborgen wordt aanbevolen om Normaflor meerdere weken te gebruiken, vooral als de omstandigheden een wijziging van de vaginale flora in de hand werken, bijvoorbeeld tijdens de zwangerschap. Bij vrouwen met steeds terugkerende infecties is het aanbevolen elke maand, gedurende 6 dagen na de menstruatie 1 vaginaaltablet per dag in te brengen.

Gebruiksadvies

De vaginaaltablet inbrengen:

 • U kunt het beste op uw rug gaan liggen met opgetrokken knieën. 
 • Neem de vaginaaltablet tussen duim en wijsvinger en breng deze zo diep mogelijk in. 
 • Met uw middelvinger kunt u vervolgens de tablet dieper in de vagina inbrengen. 
 • De tablet mag, vlak voor het gebruik, licht met water bevochtigd worden om het inbrengen te vergemakkelijken. Was uw handen vóór en na het inbrengen.

Bijwerkingen

Zoals alle middelen kan Normaflor bijwerkingen veroorzaken. Door het aanzurende effect van Normaflor kan in zeldzame gevallen een branderig of jeukend gevoel optreden. Bij een zeer gevoelige huid kunt u ter bescherming de schaamlippen eventueel met wat vaseline insmeren. In uitzonderlijke gevallen kan een overgevoeligheidsreactie optreden. Het is dan aanbevolen de behandeling te onderbreken en een arts te raadplegen.

Contra-indicaties

 • Gebruik Normaflor niet als u overgevoelig bent voor ascorbinezuur (vitamine C) of één van de hulpstoffen.
 • Wanneer u tegelijkertijd aan een schimmelinfectie van de vagina lijdt dient u een arts te raadplegen voor een daartoe geëigende behandeling. 
 • Het gebruik van ascorbinezuur (vitamine C) kan een invloed hebben op bepaalde biochemische waarden in het bloed (lactaat dehydrogenase, transaminasen, bilirubine, glucosurie). 
 • Ascorbinezuur (vitamine C) kan de werkzaamheid van bloedverdunnende middelen verminderen.
 • Normaflor kan gebruikt worden tijdens de zwangerschap of als u borstvoeding geeft.

Samenstelling

Elke vaginaaltablet bevat 250 mg ascorbinezuur (vitamine C) als werkzaam bestanddeel. De hulpstoffen zijn: lactose monohydraat, hydroxypropylmethylcellulose, siliconenhars en magnesiumstearaat.

Inhoud

12 stuks

Verpakkingsvorm

Doordrukstrip

Merk

Normaflor

Sterkte

250 mg

Hoe te bewaren

U dient Normaflor buiten het bereik en zicht van kinderen te houden. Product mag niet worden ingeslikt! Bewaren op een droge en koele plaats
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen