Nozovent Snurker

Nozovent verbetert de ademhaling door de neus.

 6,99
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Nozovent Snurker

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Nozovent snurker verbetert de ademhaling door de neus en helpt snurken voorkomen. De werking van Nozovent is gebaseerd op het vergroten van de luchtstroom door de neus. Dit is belangrijk omdat ademhalen door de neus beter is dan door de mond. De neus reinigt, verwarmt en bevochtigt de ingeademde lucht. Inademen door de mond betekent dat de verontreinigde lucht direct door de mond in de longen komt. Wat kan leiden tot een droge mond en hoesten. Nozovent verwijdt de neus, waardoor de neustoegankelijkheid aanzienlijk wordt verhoogd. Tijdens het slapen verhoogt de Nozovent de luchtstroom door de neus met 50%. Voor snurkers kan het een uitkomst zijn, omdat door de verhoogde toevoer van de lucht door de neus het snurken afneemt.

Productvoordelen

  • Helpt tegen snurken
  • Vervaardigd met een hypoallergeen silicone die geen beschadiging of irritatie aan het neusslijmvlies kan aanbrengen
  • De Nozovent is makkelijk schoon te maken met lauw water en zeep

Gebruiksadvies

Breng de uiteinden naar elkaar toe en plaats in elk neusgat één vleugel van de Nozovent met de lange zijde naar vorenwijzend. De Nozovent is vervaardigd van een hypoallergeen silicone die geen beschadiging of irritatie aan het neusslijmvlies kan aanbrengen. De Nozovent is schoon te maken met lauw water en zeep.

Inhoud

1 exemplaar

Verpakkingsvorm

Doosje

Meer informatie

Nozovent en snurken:

Eén van de meest voorkomende redenen van snurken is een gebrek aan voldoende luchttoevoer door de neus waardoor er met de mond geademd wordt. Hierdoor ontstaat een trilling van het zachte deel van het verhemelte, wat het zagende geluid veroorzaakt en in de volksmond snurken genoemd wordt. Nozovent verwijdt de neusgaten zodanig dat de ademhaling door de mond niet meer noodzakelijk is. Op deze manier beïnvloedt Nozovent het snurkgedrag positief. Onderzoek heeft uitgewezen dat Nozovent het snurken aanzienlijk vermindert. Partners van de proefpersonen waren zeer enthousiast over het resultaat. Nozovent is ontwikkeld en langdurig getest op 50 proefpersonen aan de Universiteit van Götenburg. Bij ruim 80% van de proefpersonen was het snurken aanzienlijk verminderd evenals klachten van een droge keel en mond. Bovendien was men beter uitgerust!

Nozovent en sport:

Wanneer sport wordt beoefend of zware lichamelijke inspanning wordt verricht is het normaal dat men naar verloop van tijd door de mond gaat ademen. Dit is logisch omdat het lichaam (meestal) meer zuurstof vraagt dan dat door de neus kan worden aangevoerd. Nozovent vergroot de neustoegankelijkheid, waardoor er meer lucht door de neus kan worden opgenomen. Dit betekent weer minder koude lucht die meteen naar de longen gaat, en hierdoor ontstaat een comfortabeler gevoel. De stijging van de systolische (maximale) bloeddruk is bij maximale belasting lager, wanneer de Nozovent gebruikt wordt. De lichamelijke inspanning die sport vereist kan zo langer worden volgehouden.

Merk

Nozovent

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen