Nûby Icybite Bijtfiguur Triangel

Deze bijtfiguur zorgt voor een koel gestructureerd oppervlak voor uw baby om op te bijten wanneer de eerste tandjes doorkomen.

 6,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Nûby Icybite Bijtfiguur Triangel

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Deze bijtfiguur zorgt voor een koel gestructureerd oppervlak voor uw baby om op te bijten wanneer de eerste tandjes doorkomen. De kleurrijke vormen en verschillende structuren blijven de baby boeien en zijn eenvoudig vast te houden. Deze bijtring is gedeeltelijk gevuld met PûrICE, een niet-toxische stof die langer koel blijft dan traditionele bijtringen gevuld met water wanneer u deze voor even in de koelkast laat.

Te gebruiken bij

Doorkomen van de eerste tandjes

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

  • Kleuren worden assorti geleverd.
  • Voor baby's vanaf 4 maanden.

Merk

Nuby

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen