Nutricia Nutilis Fruit Aardbei

Nutilis Fruit is een energierijke verdikte voeding in een cupje van 150 gram. Het is energie- en eiwitrijk en bevat 4 gram vezels.

 10,36
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Nutricia Nutilis Fruit Aardbei

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Nutilis Fruit is een voorverdikte drinkvoeding op basis van fruit. Het is eenvoudig in gebruik: kant-en-klaar met altijd dezelfde dikte. Het is geschikt voor patiënten die een stadium 3 (puddingdikte) verdikking nodig hebben.

Speeksel heeft vele functies. Het helpt onder andere bij de vertering van voeding. Het enzym amylase uit speeksel breekt koolhydraten zoals zetmeel en suikers af. Dit begint al in de mond. Zetmeel afgebroken door amylase heeft minder bindkracht. Een drank verdikt met maiszetmeel wordt heel snel weer vloeibaar als het in aanraking komt met amylase uit speeksel. Nutilis Fruit bevat amylaseresistente eigenschappen. Dit wil zeggen dat speeksel nauwelijks invloed heeft op de dikte van het verdikte product.

Te gebruiken bij

  • Slikproblemen

Gebruiksadvies

Gebruik Nutilis Fruit gekoeld of op kamertemperatuur.

Inhoud

3 x 150 gram

Meer informatie

Nutilis Fruit is een dieetvoeding voor medisch gebruik. Nutilis Fruit dient onder medische toezicht te worden gebruikt.

Nutilis Fruit is verkrijgbaar in 2 smaken: aardbei en appel.

Merk

Nutricia

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen