Nutricia Cubitan

Cubitan is een kant-en-klare drinkvoeding. Het levert specifieke eiwitten zoals arginine, energie en vitamines en mineralen om mogelijke tekorten aan te vullen.

Nutricia Cubitan

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Bij langdurig zitten of bedlegerigheid kan het voorkomen dat er doorligwonden ontstaan. Goede voeding is dan juist extra belangrijk. Als u via uw gewone voeding onvoldoende voedingsstoffen binnenkrijgt, dan kunt u uw voeding aanvullen met een medische dieetvoeding, zoals Cubitan. Cubitan is een kant-en-klare drinkvoeding. Het levert specifieke eiwitten zoals arginine, energie en vitamines en mineralen om mogelijke tekorten aan te vullen. Op die manier draagt het bij om uw voedingstoestand te verbeteren.

Te gebruiken bij

  • Doorligwonden
  • Aanvulling van voedingsstoffen

Productvoordelen

  • Cubitan is glutenvrij
  • Draagt bij aan de verbetering van uw voedingstoestand

Gebruiksadvies

Gebruik Cubitan in overleg met uw (huis)arts of diëtist. Volg hun advies op. Als u geen specifieke aanwijzingen voor gebruik krijgt, kunt u het algemene gebruiksadvies volgen: 1 à 2 flesjes per dag gedurende 3 maanden als aanvulling op de normale voeding.

Samenstelling

Melkeiwitten, water, dextrine-maltose, suiker, plantaardige oliën, L-arginine, zuurteregelaar (citroenzuur), natrium L-ascorbaat, carotenoïden (bevat soja) (beta-caroteen, luteïne, lycopeen), magnesiuimwaterstoffaat, emulgator (sojalecithine), cholinechloride, dikaliumwaterstoffosfaat, DL-α-tocoferol, kaliumcitraat, magnesiumhydroxide, ijzerlactaat, kaliumchloride, zinksulfaat, kaliumhydroxide, natriumseleniet, kopergluconaat, mangaansulfaat, natriumchloride, nicotinamide, retinylacetaat, pteroymonoglutaminezuur, calcium D-pantothenaat, pyridoxinehydrochloride, chroomchloride, riboflavine, D-biotine, cholecalciferol, thiaminehydrochloride, natriummolybdaat, natriumfluoride, kaliumjodide, fyllochinon, cyanocobalamine.

Vanille: aroma (vanille)

Aardbei: kleurstof (karmijnzuur), aroma (aardbei)

Chocolade: cacao, aroma (vanille), stabilisator (carrageen)

Bevat geen

Gluten

Inhoud

4 x 200 milliliter

Verpakkingsvorm

Fles

Meer informatie

Cubitan is een dieetvoeding voor medisch gebruik. Medische drinkvoeding wordt door uw arts of diëtist geadviseerd  bij doorligwonden als aanvulling op de normale voeding.

Cubitan is verkrijgbaar in drie verschillende smaken: aardbei, chocolade, vanille.

Door in de smaken te variëren lukt het u beter om per dag de aanbevolen hoeveelheid drinkvoeding te drinken. Uw smaakvoorkeur kan als gevolg van ziekte of de behandeling veranderen, probeer daarom ook de minder voor de hand liggende smaken.


Merk

Nutricia

Hoe te bewaren

Het advies is om drinkvoeding tussen de 5 en 25 graden Celsius te bewaren.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen