Nutricia Neocate LCP

Volledig koemelkeiwitvrij

 79,51
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Nutricia Neocate LCP

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Belangrijk: Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby. Dit geldt ook voor baby’s met koemelkallergie; de moeder moet dan wel een koemelkvrij dieet volgen. Raadpleeg een (consultatiebureau) arts voordat u besluit flesvoeding te geven.
Neocate LCP is een dieetvoeding voor medisch gebruik bij de dieetbehandeling van koemelkallergie, meervoudige voedselallergie en andere indicaties waarbij een dieet met elementaire voeding is aanbevolen. Te gebruiken onder medisch toezicht. Vanwege wetgeving mogen wij geen verdere informatie verstrekken. 

Te gebruiken bij

Neocate LCP wordt m.n. geadviseerd voor kinderen met complexe koemelkallergie:

  • Kinderen die klachten houden op een intensief gehydrolyseerde voeding
  • Kinderen met ernstige (allergische) klachten

Inhoud

400 gram

Verpakkingsvorm

blik

Meer informatie

Lees voor de bereiding en bewaren van Neocate LCP de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Hoeveel flesvoeding uw kind nodig heeft, is onder andere afhankelijk van zijn gewicht en lengte. Daarnaast zijn er kinderen die minder vaak drinken of juist wat vaker drinken. De voedingsbehoefte en het voedingsritme verschilt per kind. Het consultatiebureau of uw arts bepaalt de hoeveelheid voeding die uw kind nodig heeft. Het onderstaande schema kunt u als leidraad gebruiken.

   GewichtAantal voedingen 
per 24 uur
Per voeding      Water    
+ afgestreken
maatschepjes
< 3 kg 7 65 ml 60 ml 2
3 - 3,5 kg 6 100 ml 90 ml 3
3,5 - 4 kg 5 135 ml 120 ml 4
4 - 5 kg 5 165 ml 150 ml 5
5 - 8,5 kg 5 200 ml 180 ml 6
8,5 - 9,5 kg 5 235 ml 210 ml 7
> 9,5 kg 5 270 ml 240 ml 8

NB: Neocate LCP is een dieetvoeding voor medisch gebruik en dient onder medisch toezicht gebruikt te worden. Overleg hiervoor met uw arts/diëtist

Merk

Nutricia

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen