Nutricia Nutilis Clear

Nutilis Clear is een instant verdikkingsmiddel dat praktisch is in gebruik. Het zorgt ervoor dat uw drank snel de juiste dikte heeft.

 17,79
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Nutricia Nutilis Clear

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Kauwen en slikken is een ingewikkeld proces. Er zijn veel spieren bij betrokken: in uw lippen, tong, wangen, kaken, keel en het gehemelte. Als deze spieren niet goed samenwerken, kunt u problemen krijgen bij het slikken. Slikken gaat het best als eten of drinken glad en egaal is. Soms maakt een verdikte voeding het slikken makkelijker. Nutilis Clear is een instant verdikkingsmiddel dat praktisch is in gebruik. Het zorgt ervoor dat uw drank snel de juiste dikte heeft. Bovendien blijft de smaak, geur en helderheid van de drank maximaal behouden. U kunt Nutilis Clear gebruiken in koude en warme dranken, met en zonder koolzuur.

Te gebruiken bij

  • Slikproblemen

Productvoordelen

  • Nutilis Clear is lactose- en glutenvrij
  • Te gebruiken in koude en warme dranken, met en zonder koolzuur
  • Nutilis Clear is smaak- en geurloos
  • Bij een blik Nutilis Clear zit een maatschepje

Gebruiksadvies

Elk blik Nutilis Clear bevat 175 gram poeder en een maatschepje. Eén maatschepje komt overeen met ongeveer 4 gram poeder. De exacte hoeveelheid poeder die u nodig heeft, is afhankelijk van de soort drank en de dikte die u wenst. Nutilis Clear is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar.

Samenstelling

Dextrine-maltose, xanthaangom, guargom

Bevat geen

Lactose, gluten

Inhoud

175 gram

Verpakkingsvorm

Blik

Meer informatie

Nutilis Clear is een dieetvoeding voor medisch gebruik. Uw arts of diëtist adviseert medische voeding bij de dieetbehandeling van ziektegerelateerde ondervoeding als aanvulling op, of als vervanging van de normale voeding.

Nutilis Clear is een verdikkingsmiddel voor heldere dranken. In andere dranken en gerechten kan Nutilis Powder gebruikt worden.

Merk

Nutricia

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen