Nutricia Nutilis Powder

Nutilis Powder is een instant verdikkingsmiddel dat praktisch is in gebruik. Het zorgt ervoor dat uw voeding snel de juiste dikte heeft, zonder dat de smaak verloren gaat.

 10,82
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Nutricia Nutilis Powder

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Kauwen en slikken is een ingewikkeld proces. Er zijn veel spieren bij betrokken: in uw lippen, tong, wangen, gehemelte, kaken en keel. Als deze spieren niet goed samenwerken, kunt u problemen krijgen bij het slikken. Slikken gaat het best als voeding glad en egaal is. Soms maakt een verdikte voeding het slikken makkelijker. Nutilis Powder is een instant verdikkingsmiddel dat praktisch is in gebruik. Het zorgt ervoor dat uw voeding snel de juiste dikte heeft, zonder dat de smaak verloren gaat. U kunt Nutilis Powder gebruiken om koude en warme dranken en (gepureerde) gerechten te verdikken.

Te gebruiken bij

  • Slikproblemen

Productvoordelen

  • Nutilis Powder is lactose- en glutenvrij
  • Nutilis Powder is nagenoeg smaak -en geurloos
  • U kunt Nutilis Powder gebruiken om koude en warme dranken en (gepureerde) gerechten te verdikken
  • Bij een blik Nutilis Powder zit een handig maatschepje

Gebruiksadvies

Elk blik Nutilis Powder bevat 300 gram poeder en een maatschepje. Eén maatschepje komt overeen met ongeveer 4 gram poeder. De exacte hoeveelheid poeder die u nodig heeft, is afhankelijk van de soort drank of gerecht en de dikte die u wenst.

Samenstelling

Dextrine-maltose, gemodificeerd zetmeel, taragom, xanthaangom, guargom.

Bevat geen

Lactose, gluten.

Inhoud

300 gram

Verpakkingsvorm

Blik

Meer informatie

Nutilis Powder is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar.

Nutilis Powder kan gebruikt worden in verschillende dranken en gerechten. Nutilis Clear is een verdikkingsmiddel speciaal voor heldere dranken.

Merk

Nutricia

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen