Nutricia Respifor

Respifor is een aanvullende drinkvoeding die speciaal is ontwikkeld voor COPD patiënten.

Nutricia Respifor

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Respifor is een aanvullende drinkvoeding die speciaal is ontwikkeld voor COPD patiënten. Het levert in een klein flesje (125 ml) extra eiwitten, energie en vitamines en mineralen om mogelijke tekorten mee aan te vullen. Met Respifor kunt u op een eenvoudige manier de hoeveelheid energie en eiwit in uw voeding verhogen. Samen met extra beweging draagt Respifor bij aan uw voedingstoestand en aan uw conditie.

Te gebruiken bij

  • Aanvulling van voedingsstoffen
  • COPD

Productvoordelen

  • Glutenvrij
  • Draagt bij aan de verbetering van uw voedingstoestand
  • Hersluitbaar flesje (geopende verpakking moet binnen de 24 uur gedronken worden)

Gebruiksadvies

Gebruik Respifor in overleg met uw (huis)arts of diëtist en volg hun advies op. Als u geen specifieke aanwijzingen voor gebruik krijgt, kunt u het algemene gebruiksadvies volgen: vul uw normale voeding gedurende minimaal 12 weken aan met 3 flesjes Respifor per dag.

Samenstelling

Gedemineraliseerd water, dextrine-maltose, melkeiwitten, wei-eiwitconcentraat (uit melk), plantaardige oliën, sacharose, lactose (uit melk), carotenoïden (bevat soja) (beta-caroteen, lycopeen, luteïne), trinatriumcitraat, cholinechloride, natrium-L-ascorbaat, trikaliumcitraat, kaliumchloride, magnesiumwaterstoffosfaat, emulgator (sojalecithine), kaliumhydroxide, tricalciumdicitraat, ijzerlactaat, zuurteregelaar (citroenzuur), DL-α-tocoferylacetaat, natriumchloride, calciumhydroxide, zinksulfaat, natriumseleniet, nicotinamide, kopergluconaat, retinylacetaat, mangaansulfaat, calcium-D-pantothenaat, chroomchloride, D-biotine, pteroylmonoglutaminezuur, cholecalciferol, pyridoxinehydrochloride, thiaminehydrochloride, natriumfluoride, kaliumjodide, natriummolybdaat, riboflavine, fyllochinon.

Vanille: aroma (vanille)

Aardbei: kleurstof (karmijnzuur), aroma (aardbei)

Chocolade: cacao, stabilisator (carrageen), aroma (vanille)

Bevat geen

Gluten

Inhoud

4 x 125 milliliter

Verpakkingsvorm

Flesje

Meer informatie

Respifor is een dieetvoeding voor medisch gebruik specifiek ontwikkeld voor patiënten met COPD. Medische drinkvoeding wordt door uw arts of diëtist geadviseerd  bij de dieetbehandeling van ziektegerelateerde ondervoeding als aanvulling op de normale voeding.

Respifor is verkrijgbaar in 3 verschillende smaken: aardbei, chocolade, vanille. 

Door in de smaken te variëren lukt het u beter om per dag de aanbevolen hoeveelheid drinkvoeding te drinken. Uw smaakvoorkeur kan als gevolg van ziekte of de behandeling veranderen, varieer daarom deze smaken.

 

Merk

Nutricia

Hoe te bewaren

Het advies is om drinkvoeding tussen de 5 en 25 graden Celsius te bewaren.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen