Nutridrink Crème

Nutridrink Crème is een verdikte, kant-en-klare dieetvoeding die als toetje gebruikt kan worden.

* Verplichte velden

Vanaf  0,00
Aantal:

Nutridrink Crème

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Als we ouder worden, ziek zijn of een operatie hebben ondergaan, kan het soms lastig zijn om voldoende te eten. Terwijl goede voeding juist dan extra belangrijk is. Als u via uw gewone voeding onvoldoende voedingsstoffen binnenkrijgt, dan kunt u uw voeding aanvullen met een medische dieetvoeding, zoals Nutridrink Crème. Nutridrink Crème is een verdikte, kant-en-klare dieetvoeding die als toetje gebruikt kan worden. Het levert eiwitten, energie en vitamines en mineralen om mogelijke tekorten aan te vullen. Op die manier draagt het bij aan de verbetering van uw voedingstoestand.

Te gebruiken bij

  • Aanvulling van voedingsstoffen
  • Tijdens ziekte
  • Na operatie

Gebruiksadvies

Gebruik Nutridrink Crème in overleg met uw (huis)arts of diëtist en volg hun advies op. Als u geen specifieke aanwijzingen voor gebruik krijgt, kunt u het algemene gebruiksadvies volgen: vul gedurende 3 maanden uw voeding aan met 2 à 3 cups Nutridrink Crème per dag. Gebruik 5-7 cups per dag als u het gebruikt als volledige voeding.

Samenstelling

Water, sacharose, melkeiwitten, dextrine-maltose, plantaardige oliën, gemodificeerd zetmeel, trikaliumcitraat, emulgatoren (mono- endiglyceriden), stabilisatoren (carrageen), cholinechloride, dikaliumwaterstoffosfaat, zuurteregelaar (citroen), natrium L-ascorbaat, magnesiumhydroxide, natriumchloride, ijzerlactaat, natriumhydroxide, kaliumhydroxide, DL-α-tocoferylacetaat, retinylacetaat, koperglucanaat, zinksulfaat, natriumseleniet, mangaansulfaat, calcium D-pantothenaat, chroomchloride, cholecalciferol, pteroylmonoglutaminezuur, D-biotine, thiaminehydrochloride, pyridoxinehydrochloride, nicotinamide, natriummolybdaat, riboflavine, natriumfluoride, kaliumjodide, cyanocobalamine, fyllochinon

Vanille: bevat aroma (vanille), kleurstof (curcumine)

Chocolade: bevat cacao, aroma (vanille)

Banaan: bevat aroma (banaan), kleurstoffen (curcumine, karmijnzuur)

Bevat geen

Gluten

Inhoud

4 x 125 gram

Verpakkingsvorm

Cup

Meer informatie

Nutridrink Crème is een dieetvoeding voor medisch gebruik. Uw arts of diëtist adviseert medische voeding bij de dieetbehandeling van ziektegerelateerde ondervoeding als aanvulling op, of als vervanging van de normale voeding.

Nutridrink Crème is verkrijgbaar in drie verschillende smaken: banaan, chocolade en vanille.

Als u varieert met deze smaken, lukt het u beter om elke dag de aanbevolen hoeveelheid drinkvoeding te drinken. Uw smaakvoorkeur kan door uw ziekte of behandeling veranderen. Probeer daarom ook de smaken die voor u minder voor de hand liggen.

 

Merk

Nutricia

Hoe te bewaren

Het advies is om drinkvoeding tussen de 5 en 25 graden Celsius te bewaren.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen