Nutridrink Juice Style

Nutridrink Juice Style is een frisse, kant-en-klare drinkvoeding. Het levert eiwitten, energie en vitamines en mineralen om mogelijke tekorten aan te vullen.

Nutridrink Juice Style

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Als we ouder worden, ziek zijn of een operatie hebben ondergaan, kan het soms lastig zijn om voldoende te eten. Terwijl goede voeding juist dan extra belangrijk is. Als u via uw gewone voeding onvoldoende voedingsstoffen binnenkrijgt, dan kunt u uw voeding aanvullen met een medische dieetvoeding, zoals Nutridrink Juice Style. Nutridrink Juice Style is een frisse, kant-en-klare drinkvoeding. Het levert eiwitten, energie en vitamines en mineralen om mogelijke tekorten aan te vullen. Op die manier draagt het bij aan de verbetering van uw voedingstoestand.

Te gebruiken bij

  • Aanvulling van voedingsstoffen
  • Tijdens ziekte
  • Na operatie

Productvoordelen

  • Nutridrink Juice Style is lactose- en glutenvrij.
  • Draagt bij aan de verbetering van uw voedingstoestand.
  • Fris van smaak.

Gebruiksadvies

Gebruik Nutridrink Juice Style in overleg met uw (huis)arts of diëtist en volg hun advies op. Als u geen specifieke aanwijzingen voor gebruik krijgt, kunt u het algemene gebruiksadvies volgen: vul gedurende 3 maanden uw voeding aan met 1 à 2 flesjes Nutridrink Juice Style per dag.

Samenstelling

Water, glucosesiroop, dextrine-maltose, melkeiwitten, sacharose, zuurteregelaar (citroenzuur), cholinechloride, calciumchloride, L-ascorbinezuur, emulgator (polysorbaat 80), kaliumchloride,  ijzerlactaat, natriumchloride, magnesiumchloride, zinksulfaat, DL-α-tocoferylacetaat, nicotinamide, kopergluconaat, natriumseleniet, mangaansulfaat, calcium-D-pantothenaat, chroomchloride, pteroylmonoglutaminezuur, D-biotine, pyridoxinehydrochloride, thiaminehydrochloride, retinylpalmitaat, natriummolybdaat, riboflavine, natriumfluoride, kaliumjodide, cholecalciferol, fyllochinon, cyanocobalamine.

Aardbei: aroma (aardbei), kleurstof (anthocyaninen), kleurstof (E150d)                                                                         

Appel: aroma (appel), kleurstof (curcumine, E 150d)                                 

Cassis: aroma (cassis), kleurstof (anthocyaninen, E150d)                                                               

Sinaasappel: aroma (sinaasappel), kleurstof (curcumine), stabilisator acaciagom

Bevat geen

Lactose, gluten

Inhoud

4 x 200 milliliter

Verpakkingsvorm

Fles

Meer informatie

Nutridrink Juice Style is een dieetvoeding voor medisch gebruik. Uw arts of diëtist adviseert medische voeding bij de dieetbehandeling van ziektegerelateerde ondervoeding als aanvulling op, of als vervanging van de normale voeding.

Nutridrink Juice Style is verkrijgbaar in vier verschillende smaken: aardbei, appel, cassis en sinaasappel.

Als u varieert met deze smaken, lukt het u beter om elke dag de aanbevolen hoeveelheid drinkvoeding te drinken. Uw smaakvoorkeur kan door uw ziekte of behandeling veranderen. Probeer daarom ook de smaken die voor u minder voor de hand liggen.

 

Merk

Nutricia

Hoe te bewaren

Het advies is om drinkvoeding tussen de 5 en 25 graden Celsius te bewaren.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen