Nutridrink

Nutridrink is een kant-en-klare drinkvoeding. Het levert eiwitten, energie en vitamines en mineralen om mogelijke tekorten aan te vullen.

* Verplichte velden

Vanaf  10,89
Aantal:

Nutridrink

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Als we ouder worden, ziek zijn of een operatie hebben ondergaan, kan het soms lastig zijn om voldoende te eten. Terwijl goede voeding juist dan extra belangrijk is. Als u via uw gewone voeding onvoldoende voedingsstoffen binnenkrijgt, dan kunt u uw voeding aanvullen met een medische dieetvoeding, zoals Nutridrink. Nutridrink is een kant-en-klare drinkvoeding. Het levert eiwitten, energie en vitamines en mineralen om mogelijke tekorten aan te vullen. Op die manier draagt het bij aan de verbetering van uw voedingstoestand.

Te gebruiken bij

  • Aanvulling van voedingsstoffen
  • Tijdens ziekte
  • Na operatie

Productvoordelen

  • Nutridrink is lactose- en glutenvrij
  • Draagt bij aan de verbetering van uw voedingstoestand

Gebruiksadvies

Gebruik Nutridrink in overleg met uw (huis)arts of diëtist en volg hun advies op. Als u geen specifieke aanwijzingen voor gebruik krijgt, kunt u het algemene gebruiksadvies volgen: vul gedurende 3 maanden uw voeding aan met 1 à 2 flesjes Nutridrink per dag.

Samenstelling

Water, dextrine-maltose, melkeiwitten, sacharose, plantaardige oliën, trikaliumfosfaat, emulgator (sojalecithine), magnesiumchloride, zuurteregelaar (citroenzuur), trikaliumfosfaat, carotenoïden (bevat sojalecithine, β-caroteen, luteïne, lycopeen), cholinechloride, calciumhydroxide, kaliumhydroxide, natrium L-ascorbaat, ijzerlactaat, zinksulfaat, magnesiumhydroxide, nicotinamide, retinylacetaat, kopergluconaat, DL-α-tocoferylacetaat, natriumseleniet, mangaansulfaat, calcium-D-panthotenaat, chroomchloride, D-biotine, cholecalciferol, thiaminehydrochloride, pteroylmonoglutaminezuur, pyridoxinehydrochloride, cyanocobalamine, natriummolybdaat, riboflavine, natriumflouride, kaliumjodide, fyllochinon.

Vanille: bevat aroma = vanille, kleurstof = curcumine

Aardbei: bevat aroma = aardbei, kleurstof = karmijnzuur.

Chocolade: bevat cacao, kleurstof afwezig, stabilisator = carrageen.

Tropical: bevat aroma = tropical, kleurstof = curcumine, karmijnzuur.

Sinaasappel: bevat aroma = sinaasappel, kleurstof = curcumine, karmijnzuur.

Banaan: bevat aroma = banaan, kleurstof = curcumine.

Neutraal: bevat aroma = vanille, kleurstof = afwezig, bevat geen sacharose

Bevat geen

Lactose, gluten

Inhoud

4 x 200 milliliter

Verpakkingsvorm

Flesjes

Meer informatie

Nutridrink is een dieetvoeding voor medisch gebruik. Uw arts of diëtist adviseert medische voeding bij de dieetbehandeling van ziektegerelateerde ondervoeding als aanvulling op, of als vervanging van de normale voeding.

Nutridrink is verkrijgbaar in zeven verschillende smaken: aardbei, banaan, neutraal, vanille, chocolade, tropical, en sinaasappel.

Als u varieert met deze smaken, lukt het u beter om elke dag de aanbevolen hoeveelheid drinkvoeding te drinken. Uw smaakvoorkeur kan door uw ziekte of behandeling veranderen. Probeer daarom ook de smaken die voor u minder voor de hand liggen.

Merk

Nutricia

Hoe te bewaren

Het advies is om drinkvoeding tussen de 5 en 25 graden Celsius te bewaren.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen