Nutrilon Nutriton

Nutrilon Nutriton speciaal voor baby’s die vaak spugen is er Nutrilon Nutriton, met johannesbroodpitmeel.

 8,25
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Nutrilon Nutriton

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Als uw kindje spuugt, kunt u Nutrilon Nutriton gebruiken om de voeding van uw kindje dikker te maken. Overleg voordat u Nutrilon Nutriton gaat gebruiken altijd eerst met uw consultatiebureau of arts. Als u begint met het toevoegen van Nutrilon Nutriton, kan het even duren voordat uw kindje hieraan gewend is. Geef uw kindje hiervoor zeker 2 weken de tijd.

Gebruiksadvies

Bereiding bij borstvoeding:
 1. Doe de gebruikelijke hoeveelheid (warme) afgekolfde melk voor een voeding in de fles.
 2. Voeg per 100 ml moedermelk 1 tot 2 afgestreken maatschepjes Nutrilon Nutriton toe (afhankelijk van de gewenste dikte).
 3. Draai de dop op de fles en schud rustig totdat het poeder helemaal is opgelost (±30 seconden). Controleer of de voeding niet te warm is door de moedermelk aan de binnenkant van uw pols te druppelen. Is de temperatuur goed? Dan kunt u het flesje geven.

Bereiding bij flesvoeding:
Voeg bij voorkeur Nutrilon Nutriton toe aan afgekolfde melk. Eventueel kunt u het ook in de vorm van een papje geven voor de borstvoeding.
 1. Laat gekookt water afkoelen tot ongeveer 37°C (handwarm) en schenk 25 ml in het kommetje.
 2. Voeg 1 afgestreken maatschepje (±1,7 gram) aan het water toe.
 3. Controleer of het papje niet te warm is door een beetje op de binnenkant van uw pols te doen. Is de temperatuur goed? Dan kunt u het papje geven.
 4. Geef uw baby voor de borstvoeding enkele theelepeltjes van het papje. Als het nodig is, kunt u na de borstvoeding een nieuw papje bereiden en hier weer een aantal theelepeltjes van geven.
 
Bereiding bij flesvoeding:
 1. Laat gekookt water afkoelen tot ongeveer 37°C (handwarm) en schenk de gebruikelijke hoeveelheid water voor een voeding in de fles.
 2. Schep het voor u gebruikelijke aantal maatschepjes van u vertrouwde flesvoeding in het kommetje. Voeg hier Nutrilon Nutriton aan toe; 1 tot 2 afgestreken maatschepjes per 100 ml flesvoeding (afhankelijk van de gewenste dikte). Gebruik voor de juiste dosering van ieder poeder het maatschepje dat daarbij hoort.
 3. Meng in het kommetje het poeder van de flesvoeding goed met Nutrilon Nutriton. Dan lost het poeder beter op.
 4. Voeg het poedermengsel toe aan het water in de fles.
 5. Draai de dop op de fles en schud rustig tot het poeder helemaal is opgelost (±30 seconden). Controleer of de voeding niet te warm is door de melk aan de binnenkant van uw pols te druppelen. Is de temperatuur goed? Dan kunt u het flesje geven.

Samenstelling

Maltodextrine, 30% johannesbroodpitmeel, calciumcarbonaat, ijzersulfaat en zinksulfaat.

Inhoud

135 gram

Meer informatie

Tip
Nutrilon Nutriton maakt de voeding dikker. Gebruik daarom een speen met een grotere opening. Bereid de voeding op de juiste temperatuur (ongeveer 37 graden) en schud de fles goed (30 seconden), zodat het poeder goed oplost.

Merk

Nutricia

Hoe te bewaren

Sluit na gebruik de binnenste verpakking en bewaar deze in het originele pak op een koele en droge plaats. Na opening is de inhoud maximaal 4 weken houdbaar.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen