Nutrilon Pepti 2

Nutrilon Pepti 2 is een dieetvoeding voor baby's vanaf 6 maanden met koemelkallergie.

 40,00
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Nutrilon Pepti 2

Omdat we alle ouders van voldoende Nutrilon willen voorzien, geldt er een maximum van 2 Nutrilon-producten per klant per week. Bij bestellingen met meer dan 2 Nutrilon-producten, wordt de order geannuleerd!

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Dieetvoeding is een voeding die speciaal is samengesteld om aan de specifieke voedingsbehoefte van je baby te voldoen. De koemelkeiwitten die in deze voeding zitten, krijgen een speciale behandeling: ze worden in stukjes geknipt. Zo herkent het lichaam ze niet als koemelkeiwit. Nutrilon Pepti 2 bevat alle belangrijke voedingsstoffen voor je kleintje, waaronder de vitamines C en D. Deze vitamines ondersteunen een normale werking van het immuunsysteem. Nutrilon Pepti 2 bevat ook PronutraTM, dit is een gepatenteerde mix van de prebiotische vezels GOS:lcFOS en de vitamines C en D. Deze vitamines ondersteunen de normale werking van het immuunsysteem. Daarnaast bevat Nutrilon Pepti 2 met PronutraTM ijzer, omdat de natuurlijke ijzervoorraad van je baby na 6 maanden opraakt. Ook bevat het de juiste hoeveelheid onverzadigde omega-vetzuren DHA en AA. Deze ondersteunen een normale hersenontwikkeling.

Gebruiksadvies

Voor de bereiding van deze dieetvoeding is water nodig.

Bevat

Vis

Bevat geen

Gluten

Inhoud

800 gram

Meer informatie

 • Stap niet op eigen initiatief over op Nutrilon Pepti 2 met PronutraTM. Vermoed je dat je kindje koemelkallergie heeft? Ga eerst langs bij het consultatiebureau of je arts. Als het nodig is, schrijven zij je deze dieetvoeding voor. Veel zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor deze voeding.
 • Nutrilon Pepti 2 is een dieetvoeding voor baby's vanaf 6 maanden tot 3 jaar
 • Aanbevolen menugang(en): 
  • Avondeten 
  • Lunch 
  • Ontbijt 
  • Tussendoor 
  • Voor het slapen

Merk

Nutricia

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen