NutriniDrink Aardbei

NutriniDrink is een kant-en-klare, energierijke drinkvoeding op melkbasis.

 3,34
Verwachte levertijd: 5 werkdagen

NutriniDrink Aardbei

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Kinderen die ziek zijn, kunnen wat extra energie goed gebruiken. Een goede voedingstoestand helpt ze om sneller te herstellen, zich beter en energieker te voelen of om goed aangesterkt te zijn voor een operatie. NutriniDrink is een kant-en-klare, energierijke drinkvoeding op melkbasis. Het bevat alle belangrijke voedingsstoffen zoals eiwit, energie, vitamines en mineralen. NutriniDrink kan als aanvulling op de normale voeding worden gebruikt.

Dosering

1 tot 3 flesjes NutriniDrink per dag naast de normale voeding.

Smaak

Aardbei

Samenstelling

Water, dextrine-maltose, glucosesiroop, plantaardige oliën, melkeiwitten, sacharose, emulgator (sojalecithine), trikaliumcitraat, tricalciumfosfaat, aroma (bevat melk), magnesiumchloride, aroma dikaliumwaterstoffosfaat, calciumchloride, cholinechloride, carotenoïden (bevat soja) (beta-caroteen, luteïne, lycopeen), natrium L-ascorbaat, kaliumchloride, kaliumhydroxide, taurine, ijzerlactaat, zinksulfaat, L-carnitine, nicotinamide, DL-α-tocoferylacetaat, kopergluconaat, retinylacetaat, natriumseleniet, mangaansulfaat, cholecalciferol, D-biotine, calcium D-pantothenaat, thiaminehydrochloride, chroomchloride, riboflavine, pyridoxinehydrochloride, pteroylmonoglutaminezuur, kaliumjodide, natriumfluoride, natriummolybdaat, fyllochinon, cyanocobalamine

Bevat geen

Lactose, gluten

Inhoud

200 milliliter

Verpakkingsvorm

Fles

Meer informatie

NutriniDrink is een dieetvoeding voor medisch gebruik. Medische voeding wordt door de arts of diëtist van uw kind geadviseerd bij de dieetbehandeling van ziektegerelateerde ondervoeding en/of (risico op) groeiachterstand als aanvulling op of ter vervanging van de normale voeding. Gebruik NutriniDrink in overleg met de (huis)arts of diëtist van uw kind. Volg hun advies op.

Merk

Nutricia

Hoe te bewaren

Het advies is om drinkvoeding tussen de 5 en 25 graden Celsius te bewaren. Nutricia drinkvoeding kan geopend 1 uur buiten de koelkast bewaard worden. In de koelkast kunt u het 24 uur geopend bewaren.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen