o.b. Flexia

o.b. Flexia is de enige tampon met beschermende SilkTouch vleugels, voor een optimale bescherming.

o.b. Flexia

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

o.b. Flexia is de enige tampon met beschermende SilkTouch vleugels, voor een optimale bescherming. De o.b. Flexia tampon, ontworpen met een volkomen nieuwe technologie, bevat vier beschermende SilkTouch vleugels van een zacht materiaal, die zich – net als de tampon zelf – gemakkelijk aanpassen aan de natuurlijke vormen van het vrouwelijk lichaam. Zo past o.b. Flexia zich nog beter aan de individuele vorm van de vagina aan. De beschermende vleugels helpen het vocht in de ruimtes rond de tampon op te vangen en leiden het doeltreffend naar de kern van de tampon. Voel u dubbel zo zeker met o.b. Flexia.

Te gebruiken bij

  • Menstruatie

Productvoordelen

  • Beschermende SilkTouch vleugels voor een optimale bescherming
  • Past zich gemakkelijk aan aan de natuurlijke vormen van het vrouwelijk lichaam

Inhoud

16 stuks

Verpakkingsvorm

Doosje

Meer informatie

Verkrijgbaar in de maten Normal en Super. o.b. Flexia Normal is het meest geschikt voor een lichte tot normale menstruatie. o.b. Flexia Super is het meest geschikt voor een normale tot zware menstruatie.

Merk

Ob

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen