O7 Active Mondspoelmiddel

O7 Active Mondspoelmiddel zorgt voor een optimale mondhygiëne en gezonde, stralende tanden.

 9,79  6,40
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

O7 Active Mondspoelmiddel

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

O7 Active Mondspoelmiddel bevat de unieke Ardox-X technologie. Dit zorgt voor een optimale mondhygiëne en gezonde, stralende tanden. De Ardox-X technologie. werkt op basis van actieve zuurstof, wat helpt bij de eliminatie van schadelijke bacteriën die tandvleesontstekingen en slechte adem veroorzaken. In tegenstelling tot de meeste mondspoelmiddelen is O7 Active pH-neutraal. Hierdoor is het niet schadelijk voor het tandglazuur en kan het dagelijks worden gebruikt. Bovendien helpt de fluoride in O7 Active het glazuur sterker te maken en gaatjes en gevoelige tanden te voorkomen. O7 Active bevat geen alcohol en ook geen chloorhexidine dat de smaak aantast of verkleuringen veroorzaakt.

Te gebruiken bij

  • Mondhygiëne

Dosering

Spoel de mond minimaal tweemaal per dag ten minste 30 seconden met O7 Active mondconditioner. Daarna uitspuwen en niet naspoelen.

Gebruiksadvies

Spoel de mond minimaal tweemaal per dag ten minste 30 seconden met O7 Active mondconditioner. Daarna uitspuwen en niet naspoelen. Vooraf poetsen met O7 Active tandgel versterkt de werking. Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar.

Contra-indicaties

Niet geschikt voor:

  • kinderen onder de 6 jaar.

Samenstelling

Aqua, Glycerin, Sodium Lauryl Sulphate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Gluconate, Cellulose Gum, Aroma, Sodium Citrate, Magnesium Sulphate, Sodium Perborate, Sodium Methylparaben, Citric Acid, Sodium Chloride, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin.

Bevat geen

Alcohol, chloorhexidine, hoge zuurgraad.

Inhoud

500 milliliter

Verpakkingsvorm

Flacon

Merk

O7

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen