Ohropax Soft

Ohropax Soft is een zachte, anatomisch gevormd oordopje van speciaal huidvriendelijk schuim. Door zijn subtiele huidskleur valt hij nauwelijks op. Het zet voorzichtig uit in de gehoorgang en biedt aangenaam en betrouwbaar bescherming tegen geluid.

 3,29
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Ohropax Soft

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Ohropax Soft is een zachte, anatomisch gevormd oordopje van speciaal huidvriendelijk schuim. Door zijn subtiele huidskleur valt hij nauwelijks op. Het zet voorzichtig uit in de gehoorgang en biedt aangenaam en betrouwbaar bescherming tegen geluid. Ohropax is zeer geschikt voor gebruik op de werkplek. Door de hoge vereisten voor het gebruik op de werkplek, is Ohropax Soft ook goed geschikt voor privé gebruik.

Te gebruiken bij

  • Bescherming tegen lawaai

Productvoordelen

  • Geschikt voor gebruik op de werkplek en privé 
  • Valt nauwelijks op door de huidskleur 
  • Ongestoord muziek blijven luisteren

Gebruiksadvies

  • Breng de oordopjes overeenkomstig de gebruiksaanwijzing aan.  
  • Let er goed op dat de aanbrenging hygiënisch is. De oren en oordopjes moeten droog en schoon zijn.
  • De oordopjes zonder onderbreking dragen bij continue geluid. Maak de oordopjes (tot maximaal 5 keer te hergebruiken) schoon door milde zeep over het oppervlak te wrijven. 
  • Vervolgens afspoelen en volledig laten drogen. Niet uitwringen. 
  • Het plotseling of snel verwijderen van de oordopjes uit de buitenste gehoorgang kan leiden tot beschadiging van het trommelvlies.

Contra-indicaties

Het niet houden aan de aanwijzingen kan de beschermende werking van het product wezenlijk doen afnemen. Houd de oordopjes buiten bereik van kleine kinderen (gevaar van doorslikken).

Bevat

Watten doorweekt in een mengsel van vaseline en paraffinewas.

Inhoud

10 stuks

Verpakkingsvorm

Oordopjes

Meer informatie

OHROPAX Soft is breed inzetbaar: op de werkplek, bij het geconcentreerd lezen, bij thuiswerken en bij harde muziek. Ook aan te bevelen bij ontspanning en voor een ongestoorde nachtrust. Omdat de geluiddempingscurve over het gehele frequentiebereik relatief lineair verloopt, levert het weinig veranderde geluidssensaties op. Een voordeel bij het luisteren van muziek.

Merk

Ohropax

Hoe te bewaren

Bewaar de oordopjes in de originele verpakking buiten bereik van hitte en direct zonlicht.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen