Nutrilon Omneo Comfort 2

Nutrilon Omneo Comfort 2. Leeftijd vanaf 6 maanden.

 21,10
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Nutrilon Omneo Comfort 2

Omdat we alle ouders van voldoende Nutrilon willen voorzien, geldt er een maximum van 2 Nutrilon-producten per klant per week. Bij bestellingen met meer dan 2 Nutrilon-producten, wordt de order geannuleerd!

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby, maar er kan een moment komen waarop u overstapt op flesvoeding, of op een combinatie van borst- en flesvoeding. Nutrilon Omneo-Comfort 2 met Pronutra™ is een dieetvoeding voor baby’s vanaf 6 maanden.

Gebruiksadvies

Gekookt water kunt u, als het afgekoeld is, nog 24 uur afgesloten in de koelkast bewaren. Voor gebruik kunt u het afgekoelde water verwarmen in de magnetron of flessenwarmer.

Inhoud

800 gram

Merk

Nutricia

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen