Filteren
Huidproducten

Een droge huid is een vaak voorkomende klacht bij mensen met diabetes. Voorkom een droge huid door niet te lang en niet te heet te douchen en zeepvrije wasproducten te gebruiken. Vet de huid na het douchen in met een vettende crème.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Huidproducten

Diabetes

De ziekte diabetes, officiële naam diabetes mellitus of in de volksmond suikerziekte genoemd, is een aandoening waarbij de hoeveelheid suiker (glucose) in het bloed te hoog is. In normale onstandigheden zorgt het hormoon insuline uit de alvleesklier ervoor dat de hoeveelheid suiker in het bloed niet te hoog wordt. Insuline heeft als taak lichaamscellen aan te zetten suiker uit het bloed op te nemen. Wanneer je diabetes hebt, werkt dit helaas niet goed. Diabetes geeft een grotere kans op aandoeningen zoals huidproblemen en mondproblemen. Bekijk op Leef.nl welke zelfzorgmiddelen en verzorgingsproducten er voor diabetespatiënten zijn.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de grootste webshop met meer dan 70.000 producten op het gebied van gezondheid en zelfzorg. We hebben altijd een oplossing voor je! Ontdek alle gezondheidsinformatie, geschreven door autoriteiten op het vakgebied, in onze Gezondheids-Wiki of bestel het gewenste product direct. Indien je voor 21.00 uur bestelt, zijn de producten morgen al in huis! Klanten beoordelen ons als ‘uitstekend’ op Trustpilot. Als je liever persoonlijk advies wilt, kun je chatten met onze gediplomeerde drogisten of apotheker of verwijzen we je graag door naar de dichtstbijzijnde locatie van Service Apotheek, DA drogist of Bewustwinkelen.