Filteren
Insulinetasjes

Houd het koel

Insuline koel vervoeren kan in een van onze speciale insulinetasjes. In de Vitility iCool blijven je medicijnen ongeveer vier dagen op kamertemperatuur (15 °C - 30 °C, afhankelijk van de omgevingstemperatuur). Het koelelement van de Insulmate blijft in de etui onder de 15°C gedurende 9 uur.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Insulinetasjes

Diabetes in combinatie met insuline 

Wanneer je diabetes hebt en insuline moet gebruiken, is het belangrijk dat je dit medicijn op een goede manier mee kunt nemen. Insuline moet koel blijven dus een speciaal tasje waarbij de temperatuur gewaarborgd is, behoort dan tot een van de basis hulpmiddelen wanneer je diabetes hebt. Er zijn diverse soorten insulinetasjes verkrijgbaar, sommige daarvan houden het medicijn meerdere dagen op de juiste temperatuur.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de grootste webshop met meer dan 70.000 producten op het gebied van gezondheid en zelfzorg. We hebben altijd een oplossing voor je! Ontdek alle gezondheidsinformatie, geschreven door autoriteiten op het vakgebied, in onze Gezondheids-Wiki of bestel het gewenste product direct. Indien je voor 21.00 uur bestelt, zijn de producten morgen al in huis! Klanten beoordelen ons als ‘uitstekend’ op Trustpilot. Als je liever persoonlijk advies wilt, kun je chatten met onze gediplomeerde drogisten of apotheker of verwijzen we je graag door naar de dichtstbijzijnde locatie van Service Apotheek, DA drogist of Bewustwinkelen.