Filteren
Naaldencontainers

Gebruikte naalden gooi je weg in een naaldencontainer. Op deze manier worden prikaccidenten voorkomen. Wanneer de container vol is, kun je deze inleveren bij jouw apotheek of op de gemeentewerf. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Naaldencontainers

Bescherming van het milieu

De bescherming van het milieu is voor iedereen belangrijk. Mensen met diabetes kunnen hier aan meehelpen door er voor te zorgen dat gebruikte spuiten, naalden en lancetten op een veilige manier worden weggegooid. Leef.nl heeft een assortiment naaldencontainers die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Ze zijn onbreekbaar, lekdicht en punctiebestendig, daarnaast voldoen ze aan de huidige voorschriften. Met een naaldencontainers in de buurt kunnen naalden, scalpels en andere scherpe, prikkende, snijdende voorwerpen meteen in alle veiligheid weggeborgen worden.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de grootste webshop met meer dan 70.000 producten op het gebied van gezondheid en zelfzorg. We hebben altijd een oplossing voor je! Ontdek alle gezondheidsinformatie, geschreven door autoriteiten op het vakgebied, in onze Gezondheids-Wiki of bestel het gewenste product direct. Indien je voor 21.00 uur bestelt, zijn de producten morgen al in huis! Klanten beoordelen ons als ‘uitstekend’ op Trustpilot. Als je liever persoonlijk advies wilt, kun je chatten met onze gediplomeerde drogisten of apotheker of verwijzen we je graag door naar de dichtstbijzijnde locatie van Service Apotheek, DA drogist of Bewustwinkelen.