Filteren
Suikers

Vloeibare glucose en glucosetabletten in veel smaken

Met onze snelwerkende suikers is een hypo (te lage bloedsuiker) zo weer voorbij. Zorg ervoor dat je ze altijd bij je hebt!

Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Suikers

Hypo's of een te laag bloedsuiker

Een te laag bloedsuikergehalte ook wel hypo genoemd, kun je makkelijk oplossen door iets suikerhoudend te eten of te drinken. Een goed voorbeeld hiervan zijn bijvoorbeeld tabletten druivensuiker. Zorg dat je altijd een snelwerkende suiker bij je hebt. Om de hoogte van uw bloedsuiker te meten, gebruik je een speciale prikpen. Herhaal hierna de meting na 15 minuten. Bij een matige hypoglykemie kun je het beste glucose in vloeibare vorm innemen. Wanneer de hypoglykemie voorbij is, kun je het beste nog wat extra eten om te voorkomen dat de hypoglykemie snel weer terugkeert. Dit is vooral van belang voor patiënten die zichzelf injecteren met een langwerkend insuline. Vloeibare glucose en glucosetabletten kun je op Leef.nl bestellen evenals prikpennen om je bloedsuiker te meten.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de grootste webshop met meer dan 70.000 producten op het gebied van gezondheid en zelfzorg. We hebben altijd een oplossing voor je! Ontdek alle gezondheidsinformatie, geschreven door autoriteiten op het vakgebied, in onze Gezondheids-Wiki of bestel het gewenste product direct. Indien je voor 21.00 uur bestelt, zijn de producten morgen al in huis! Klanten beoordelen ons als ‘uitstekend’ op Trustpilot. Als je liever persoonlijk advies wilt, kun je chatten met onze gediplomeerde drogisten of apotheker of verwijzen we je graag door naar de dichtstbijzijnde locatie van Service Apotheek, DA drogist of Bewustwinkelen.