Filteren
Voetencremes

Beschermend

Door de voeten regelmatig in te smeren met een voetcrème droogt de huid niet uit en verbetert de natuurlijke beschermfunctie van de huid.

Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Voetencrèmes

Voedt de diabetes huid goed

De huid van mensen die diabetes hebben (suikerziekte), heeft over het algemeen een slechte conditie. Voor de voeten, die veel en vaak worden belast, hebben daar veel last van. Het is daarom zeer belangrijk de voeten te verzorgen met speciaal hiervoor ontwikkelde producten. Een goed product beschermt de voeten tegen droogheid, kloven en infecties. De natuurlijke vochtbalans wordt hersteld en de barrièrefunctie van de huid verbeterd. De hydraterende en verzachtende ingrediënten zorgen ervoor dat de voeten weer gezond en prettig aanvoelen. Bekijk de voetverzorgingsproducten op Leef.nl.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de grootste webshop met meer dan 70.000 producten op het gebied van gezondheid en zelfzorg. We hebben altijd een oplossing voor je! Ontdek alle gezondheidsinformatie, geschreven door autoriteiten op het vakgebied, in onze Gezondheids-Wiki of bestel het gewenste product direct. Indien je voor 21.00 uur bestelt, zijn de producten morgen al in huis! Klanten beoordelen ons als ‘uitstekend’ op Trustpilot. Als je liever persoonlijk advies wilt, kun je chatten met onze gediplomeerde drogisten of apotheker of verwijzen we je graag door naar de dichtstbijzijnde locatie van Service Apotheek, DA drogist of Bewustwinkelen.