Filteren
Hoesten

Advies bij hoest bij de ziekte van Parkinson

Door aantasting van de gezichtsspieren en problemen met slikken, verslikken mensen met de ziekte van Parkinson zich regelmatig. Dit zorgt voor een hoestreflex. Hoesten is nuttig bij de ziekte van Parkinson en voorkomt dat voedsel of speeksel in de luchtwegen een luchtweginfectie veroorzaakt. Hoesten moet daarom niet worden onderdrukt met hoestprikkeldempende middelen. Om het hoesten te vergemakkelijken en de keel te verzachten, zijn verzachtende hoestdranken, bijvoorbeeld thijmsiroop, wel geschikt.

Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hoesten

Hoesten bij de ziekte van Parkinson

Door de ziekte van Parkinson krijgen mensen problemen met slikken. Door het verslikken moeten zij regelmatig hoesten. Dit hoesten is nuttig en mag dus niet worden onderdrukt met hoestdempende middelen. Zorg dat hoesten juist heel gemakkelijk gaat door een verzachtende hoestdrank. Lees alle adviezen over de ziekte van Parkinson op Leef.nl.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de grootste webshop met meer dan 70.000 producten op het gebied van gezondheid en zelfzorg. We hebben altijd een oplossing voor je! Ontdek alle gezondheidsinformatie, geschreven door autoriteiten op het vakgebied, in onze Gezondheids-Wiki of bestel het gewenste product direct. Indien je voor 21.00 uur bestelt, zijn de producten morgen al in huis! Klanten beoordelen ons als ‘uitstekend’ op Trustpilot. Als je liever persoonlijk advies wilt, kun je chatten met onze gediplomeerde drogisten of apotheker of verwijzen we je graag door naar de dichtstbijzijnde locatie van Service Apotheek, DA drogist of Bewustwinkelen.