Filteren
Mondverzorging

Advies voor mondverzorging bij de ziekte van Parkinson:

Veel mensen met de ziekte van Parkinson krijgen problemen met hun gebit. Deels heeft dit te maken met het moeilijker weg kunnen slikken van speeksel en de schadelijke invloed van bepaalde medicijnen op het gebit. Voor een groot deel worden de klachten echter veroorzaakt door het niet meer goed kunnen poetsen vanwege de tremoren en motorische klachten. Belangrijk bij de ziekte van Parkinson is daarom om te poetsen met een elektrische tandenborstel. Wanneer Parkinsonmedicijnen een droge mond veroorzaken, is gebruik van producten die de mond bevochtigen, zoals Biotene, van belang. Een goed bevochtigde mond is niet alleen aangenamer, maar het voorkomt ook gaatjes (caries).

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Mondverzorging

Mondproblemen bij de ziekte van Parkinson

De ziekte van Parkinson veroorzaak problemen in de mond. Zowel door teveel speeksel als het slecht kunnen poetsen in verband met het beven. Ook komt een droge mond wel voor. Voor al deze klachten zijn er producten die kunnen helpen. Bijvoorbeeld speciale tandpasta, mondspray en elektrische tandenborstels. Bekijk het aanbod op Leef.nl.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 21.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.