Filteren
Obstipatie

Advies bij obstipatie bij mensen met de ziekte van Parkinson

Obstipatie ofwel verstopping is een veelvoorkomend probleem bij mensen met de ziekte van Parkinson. De klacht wordt zowel veroorzaakt door de ziekte als door de geneesmiddelen die bij de ziekte van Parkinson worden gebruikt. Een goede stoelgang is belangrijk bij de ziekte van Parkinson. Door een trage stoelgang werken medicijnen bij Parkinson namelijk ook trager. Gebruik voor een goede stoelgang vezelrijke producten, zoals psylliumvezels, Metamucil of Volcolon en drink voldoende. Bij bestaande obstipatie kan een mild werkend laxeermiddel zoals Normacol of Transipeg worden gebruikt.

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Obstipatie

Obstipatie bij Parkinson

Een veel voorkomend probleem bij Parkinson is obstipatie, ook wel verstopping genoemd. De klacht wordt meestal door de geneesmiddelen veroorzaakt. Belangrijk is dat de stoelgang normaal blijft zodat de medicijnen goed blijven werken. Gebruik daarom vezelrijk voedsel en vezelrijke producten. Lees ons advies en bekijk ons speciale assortiment voor Parkinson.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de grootste webshop met meer dan 70.000 producten op het gebied van gezondheid en zelfzorg. We hebben altijd een oplossing voor je! Ontdek alle gezondheidsinformatie, geschreven door autoriteiten op het vakgebied, in onze Gezondheids-Wiki of bestel het gewenste product direct. Indien je voor 21.00 uur bestelt, zijn de producten morgen al in huis! Klanten beoordelen ons als ‘uitstekend’ op Trustpilot. Als je liever persoonlijk advies wilt, kun je chatten met onze gediplomeerde drogisten of apotheker of verwijzen we je graag door naar de dichtstbijzijnde locatie van Service Apotheek, DA drogist of Bewustwinkelen.