Filteren
Schrijven

Advies bij problemen met schrijven:

Een verminderde motoriek zorgt bij mensen met de ziekte van Parkinson vaak voor schrijfproblemen, met als gevolg een klein en kriebelig handschrift. Door gebruik te maken van penverdikkers wordt de grip op de pen verbeterd en wordt het schrijven met een pen makkelijker.

Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Schrijven

Hulpmiddelen bij schrijven

De ziekte van Parkinson is zeer ingrijpend in in het dagelijks leven. Dat betekent dat ook de hobby’s niet worden gespaard. En juist die hobby’s maken het leven zo leuk. Wanneer de ziekte nog maar net is gediagnosticeerd, zijn mensen met de ziekte van Parkinson vaak nog wel in staat hun hobby’s soms een beetje aangepast te blijven doen. Hobby’s die te maken hebben met de fijne motoriek, bijvoorbeeld schrijven, worden als snel veel moeilijker. Een aangepaste pen, met een verdikking, helpt de grip te verbeteren en het schrijven te verbeteren. Bekijk ook het andere assortiment op Leef.nl.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 21.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.