Filteren
Vermoeidheid

Advies bij vermoeidheid en slaapklachten

De ziekte van Parkinson vergt veel energie van het lichaam. Dat komt niet alleen door de symptomen zoals het beven, waarbij de spieren voortdurend aanspannen en het lichaam voortdurend in beweging is, maar ook door de extra inspanning die nodig is om de dagelijkse handelingen gewoon te kunnen uitvoeren. Tegen vermoeidheid helpt alleen voldoende nachtrust en een gezonde leefstijl.

Wanneer je met je voeding niet voldoende vitamines en mineralen binnen krijgt, kunnen tekorten ontstaan. Lukt het niet om voldoende vitamines en mineralen met je voeding in te nemen, dan kan het gebruik van een multivitamine nuttig zijn. Bij mensen die meer dan 1000 mg levodopa per dag gebruiken, is een regelmatige bepaling van de vitamine B12 spiegel aan te raden, vooral als er klachten zijn over vermoeidheid, een veranderd gevoel in armen en benen en/of een verminderde balans. Wanneer slaapklachten veroorzaakt worden doordat je moeilijk kunt omdraaien in bed, kan een glijzeil uitkomst bieden.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vermoeidheid

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de grootste webshop met meer dan 70.000 producten op het gebied van gezondheid en zelfzorg. We hebben altijd een oplossing voor je! Ontdek alle gezondheidsinformatie, geschreven door autoriteiten op het vakgebied, in onze Gezondheids-Wiki of bestel het gewenste product direct. Indien je voor 21.00 uur bestelt, zijn de producten morgen al in huis! Klanten beoordelen ons als ‘uitstekend’ op Trustpilot. Als je liever persoonlijk advies wilt, kun je chatten met onze gediplomeerde drogisten of apotheker of verwijzen we je graag door naar de dichtstbijzijnde locatie van Service Apotheek, DA drogist of Bewustwinkelen.