Filteren
Vette huid

Advies bij een vette huid door de ziekte van Parkinson:

Bij de ziekte van Parkinson kan de functie van de talgklieren en de zweetklieren in de huid verstoord raken. Dat leidt tot een toegenomen productie van huidsmeer, waardoor vooral de gezichtshuid vet kan zijn. Een goede gezichtsverzorging bij de ziekte van Parkinson bestaat uit het gebruik van reinigende producten in een niet-vette basis, zoals Vichy Normaderm en La Roche-Posay Effaclar.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vette huid

Huidverzorging bij de ziekte van Parkinson

Mensen die lijden aan de ziekte van Parkinson hebben meer dan gemiddeld last van een vette huid. Door de ziekte kan de functie van de talgkliertjes verstoord raken. Daardoor wordt de huid vetter. Een goede gezichtsverzorging kan helpen de huid zo normaal mogelijk te houden. Vooral reiniging is dan belangrijk. Bekijk het assortiment op Leef.nl.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 21.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.