Filteren
Eten en drinken

Hulp bij pijn en stijfheid

Eten en drinken kan lastig zijn wanneer uw handen pijnlijk zijn en stijf. Er zijn veel verschillende hulpmiddelen die helpen om zelfstandig te kunnen blijven eten en drinken.

Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Eten en drinken

Eten en drinken met reuma of artrose

Reuma en artrose kunnen voor veel lichamelijke ongemakken zorgen. Soms zijn de handen zo pijnlijk en stijf dat eten en drinken niet meer zonder hulp gaat. Er zijn gelukkig zeer veel hulpmiddelen die u kunnen helpen deze voor veel mensen toch prettige bezigheid zelf te kunnen blijven doen. U kunt dan blijven genieten van uw maaltijd. Zo is er speciaal bestek, messen die met een hand te gebruiken zijn, borden die niet wegglijden en veel meer. Kijk hier waarmee wij u allemaal kunnen helpen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 21.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.