Filteren
Tuinieren

Hulpmiddelen bij reuma

Wanneer u reuma heeft zijn sommige dingen die u altijd graag deed, bijvoorbeeld tuinieren, lastig om vol te blijven houden. Toch zijn er handige hulpmiddelen die u kunnen helpen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tuinieren

Hulpmiddelen bij tuinieren

Reuma is een vervelende ongeneeslijke ziekte die zorgt voor veel lichamelijke ongemakken. Pijn en stijfheid zorgen ervoor dat u minder goed bewegen kunt. Wanneer u hobby's heeft wilt u die natuurlijk zo lang mogelijk blijven uitoefenen. Ondanks uw reuma of artrose. Speciaal hiervoor zijn er hulpmiddelen die in de tuin werken mogelijk maken. Zo zijn er speciale knielkussens met beugels om weer eenvoudig op te staan, tuingereedschap met lange steel en nog veel meer. Gebruik hulpmiddelen om het leven eenvoudiger te maken.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 21.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.