OneTouch UltraSoft Lancetten

OneTouch UltraSoft Lancetten zijn zo ontworpen dat u minder pijn voelt en minder last hebt van blauwe plekken of verhardingen van de huid.

 12,93
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

OneTouch UltraSoft Lancetten

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

OneTouch UltraSoft Lancetten zijn zo ontworpen dat u minder pijn voelt en minder last hebt van blauwe plekken of verhardingen van de huid. Dankzij een unieke polijsttechniek zijn de naaldpunten superscherp: ze doorprikken de huid dus vlot zonder scheurtjes te veroorzaken.

Nadat u het lancet hebt gebruikt, kunt u de dop over de naaldpunt heen draaien. Op die manier loopt u minder risico om u te bezeren als u de gebruikte lancetten weggooit.

OneTouch UltraSoft lancetten zijn bedoeld voor de OneTouch Ultra, OneTouch Ultra2, OneTouch UltraEasy, OneTouch UltraSmart en OneTouch Vita bloedglucosemeter.

Inhoud

100 stuks

Merk

OneTouch

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen