Similasan Optimoist oogdruppels 10 ml

Similasan Optimoist oogdruppels 10 ml is ontwikkeld om de ogen te bevochtigen en daardoor het ongemak te verlichten.

 11,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Similasan Optimoist oogdruppels 10 ml

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Similasan Optimoist oogdruppels 10 ml is ontwikkeld om de ogen te bevochtigen en daardoor het ongemak te verlichten.

Te gebruiken bij

 • Similasan Optimoist oogdruppels is een steriele oplossing die hydrateert en zo de droge ogen kalmeert, verzacht en verkoelt. Dankzij de unieke samenstelling van Similasan Optimoist oogdruppels (met uitgebalanceerde pH) worden droge ogen snel bevochtigd en gekalmeerd wanneer ze geïrriteerd en gevoelig zijn als gevolg van hitte, airconditioning, wind, rook, vliegreizen, het dragen van contactlenzen of andere externe oorzaken te verlichten. 
 • Similasan Optimoist oogdruppels kan regelmatig worden gebruikt om de ogen te smeren en om het gevoel van droogte, korreligheid, en irritatie als gevolg van externe oorzaken te verminderen en te verlichten.
 • Similasan Optimoist oogdruppels kan ook worden gebruikt om droge ogen te hydrateren en irritatie als gevolg van een verminderde traanproductie door veroudering of het droge ogen syndroom (Keratoconjunctivitis sicca) te verlichten.

Dosering

Eén tot meerdere keren per dag 1 à 2 druppels per oog. De werkingsduur van het bevochtigen en daardoor smering, verzachting, verkoeling en kalmering van één toepassing kan per persoon verschillen. Herhaal indien nodig.

Gebruiksadvies

Voorschrift voor gebruik:

 • Verwijder de veiligheidssluiting van de hals van het flesje.
 • Draai de dop van het flesje. 
 • Knijp in het plastic en druppel 1 - 2 druppels in het oog. 
 • Herhaal indien nodig. 
 • Sluit de fles direct na gebruik. 

Voorschrift voor veilig gebruik:

 • Het is belangrijk deze instructies te volgen. 
 • Raak het oog niet met de plastic druppelaar (dit kan verwondingen veroorzaken). 
 • Om microbiële besmetting (door bacteriën) te voorkomen, vermijd contact met de opening van de druppelaar. 
 • Sluit het druppelflesje direct na gebruik.

Bijwerkingen

Er zijn voor zover bekend geen bijwerkingen van Similasan Optimoist oogdruppels. Wanneer u bijwerkingen ervaart tijdens het gebruik van dit product, stop het gebruik en raadpleeg uw drogist, apotheker of huisarts.

Interacties

Er zijn voor zover bekend geen interacties met medicijnen. Bij wijze van voorzorg, raadpleeg uw drogist, apotheker of huisarts voor gebruik van dit product wanneer u een ziekte, aandoening of allergie heeft of als u medicijnen gebruikt (zelfs als u zelfzorg geneesmiddelen gebruikt).

Samenstelling

Een gebufferde oplossing van water met boraat, isotoon gemaakt met natriumnitraat. Euphrasia officinalis en Atropa belladonna. Conserveermiddel: Zilversulfaat.

Inhoud

10 milliliter

Verpakkingsvorm

Druppelflacon

Meer informatie

Similasan Optimoist oogdruppels is verkrijgbaar als 10 druppelaars van 0,4 ml voor éénmalig gebruik (zonder conserveermiddel) en als een flacon van 10 ml (met conserveermiddel).

Merk

Similasan

Hoe te bewaren

Bewaar bij kamertemperatuur (onder 25 °C). Buiten het bereik van kinderen houden. Similasan Optimoist oogdruppels mag na opening niet langer dan 30 dagen gebruikt worden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen