Similasan Optimoist oogdruppels - druppelaars

Similasan Optimoist oogdruppels - druppelaars is ontwikkeld om de ogen te bevochtigen en daardoor het ongemak te verlichten.

 10,80
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Similasan Optimoist oogdruppels - druppelaars

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Similasan Optimoist oogdruppels - druppelaars is ontwikkeld om de ogen te bevochtigen en daardoor het ongemak te verlichten.

Te gebruiken bij

  • Similasan Optimoist oogdruppels is een steriele oplossing die hydrateert en zo de droge ogen kalmeert, verzacht en verkoelt. Dankzij de unieke samenstelling van Similasan Optimoist oogdruppels (met uitgebalanceerde pH) worden droge ogen snel bevochtigd en gekalmeerd wanneer ze geïrriteerd en gevoelig zijn als gevolg van hitte, airconditioning, wind, rook, vliegreizen, het dragen van contactlenzen of andere externe oorzaken te verlichten. 
  • Similasan Optimoist oogdruppels kan regelmatig worden gebruikt om de ogen te smeren en om het gevoel van droogte, korreligheid en irritatie als gevolg van externe oorzaken te verminderen en te verlichten. 
  • Similasan Optimoist oogdruppels kan ook worden gebruikt om droge ogen te hydrateren en irritatie als gevolg van een verminderde traanproductie door veroudering of het droge ogen syndroom (Keratoconjunctivitis sicca).

Dosering

Eén tot meerdere keren per dag 1 à 2 druppels per oog. De werkingsduur van het bevochtigen en daardoor smering, verzachting, verkoeling en kalmering van één toepassing kan per persoon verschillen. Herhaal indien nodig.

Gebruiksadvies

Voorschrift voor gebruik:

  • Eén druppelaar afbreken. 
  • Het vlakke gedeelte (bij de kogelpunt) door een draaibeweging van de druppelaar afbreken. 
  • Pak druppelaar met duim en wijsvinger vast en hou het met de punt naar beneden boven het geopende oog. 
  • Samenknijpen zodat de druppels in het oog druppelen. 

Voorschrift voor veilig gebruik:

  • Het is belangrijk deze instructies geheel te volgen. 
  • De druppelaar met duim en wijsvinger boven het oog samenknijpen zodat de druppels in het oog druppelen.

Gebruik een nieuwe druppelaar voor elke nieuwe toepassing.
Vermijd ieder contact van de punt van de druppelaar met de oogbol, de wimpers of de vingers. Raak het oog niet aan met de druppelaar (dit kan verwondingen veroorzaken).

Bijwerkingen

Er zijn voor zover bekend geen bijwerkingen bij gebruik volgens gebruiksaanwijzing van Similasan Optimoist oogdruppels. Wanneer u bijwerkingen ervaart tijdens het gebruik van dit product, stop het gebruik en raadpleeg uw drogist, apotheker of huisarts.

Interacties

Er zijn voor zover bekend geen interacties met medicijnen. Bij wijze van voorzorg, raadpleeg uw apotheker of huisarts voor gebruik van dit product wanneer u een ziekte, aandoening of allergie heeft of als u medicijnen gebruikt (zelfs als u zelfzorg geneesmiddelen gebruikt).

Samenstelling

Een waterige, met fosfaat gebufferde oplossing. Euphrasia officinalis en Atropa belladonna.

Inhoud

10 x 0.4 milliliter

Verpakkingsvorm

Druppelaars

Meer informatie

Similasan Optimoist oogdruppels is verkrijgbaar als 10 druppelaars van 0,4 ml voor éénmalig gebruik (zonder conserveermiddel) en als een flacon van 10 ml (met conserveermiddel).

Merk

Similasan

Hoe te bewaren

Bewaar bij kamertemperatuur (onder 25 °C). Buiten het bereik van kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen