Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. A.Vogel (2)
  2. Alcon (2)
  3. Eyefresh (1)
  4. Leefit (1)
  5. Similasan (1)
  6. Unicare (2)
  7. Ursapharm (1)

Droge ogen

Een lage luchtvochtigheid door bijvoorbeeld de airco of verwarming, kan droge ogen die vermoeid en branderig aanvoelen tot gevolg hebben. Met oogdruppels kunt u het oogoppervlak weer bevochtigen. Let wel op: niet alle producten zijn geschikt voor contactlensdragers. Heeft u gevoelige ogen? Kies dan een product zonder conserveermiddel; de druppels zijn dan in kleine wegwerpflaconnetjes verpakt (minims).

10 Producten


  1. 1
  2. 2

Droge ogen

Soms kunnen de ogen droog, branderig of vermoeid aanvoelen. Bijvoorbeeld door langdurig computergebruik, centrale verwarming of juist airconditioning, het ouder worden of door het dragen van contactlenzen. Met oogdruppels kunnen droge ogen wordt behandeld. Deze bevochtigen de ogen en helpen bij het aanmaken van voldoende traanvocht. Bij problemen met droge ogen kunnen oogdruppels direct zorgen voor verlichting, ideaal om mee te hebben in de handtas. Bekijk het assortiment producten tegen droge ogen op Leef.nl. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen