Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Alcon (1)
  2. Eyefresh (1)
  3. Leefit (1)
  4. Prevalin (1)
  5. Similasan (2)
  6. Unicare (2)
Hoofdbestanddeel
  1. Cromoglicinezuur (1)

Geïrriteerde ogen

Wanneer de ogen geïrriteerd zijn en jeuken als gevolg van bijvoorbeeld cosmetica, rook, pollen of huisstofmijt kunt u met onderstaande producten de klachten verminderen. Met de Optrex Eye Wash wast u voorzichtig de ogen en biedt u verlichting aan geïrriteerde ogen. Oogdruppels neemt u makkelijk mee, ze verzachten de ogen.

9 ProductenGeirriteerde ogen

Het dragen van contactlenzen, autorijden, gebruik van de computer, handwerk, rokerige of vervuilde omgevingen; allemaal kunnen ze zorgen voor geïrriteerde ogen. Geïrriteerde ogen zijn vaak rood, jeuken en kunnen branderig aanvoelen. Het is belangrijk om niet in de ogen te wrijven. Oogdruppels kunnen helpen de irritaties te verminderen. De huid rond de ogen kan ook geïrriteerd raken, omdat deze zeer kwetsbaar is. In dat geval zijn er speciale crèmes die kunnen helpen. Bekijk het assortiment voor geirriteerde ogen op Leef.nl.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen