Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Eyot (1)

Oogdruppelhulpjes

Handige bij het oogdruppelen

Een oogdruppelhulpje kan een uitkomst zijn wanneer u oogdruppels bij uzelf moet toedienen. U druppelt hiermee precies in het oog, zonder het oog aan te raken met het flesje.

1 product
Terug naar boven

Hulp bij het druppelen

Druppels in een oog doen is niet erg gemakkelijk. Uw ogen hebben een reflex waardoor ze, wanneer er vreemde stoffen dichtbij komen, direct dichtgaan. Een oog goed open houden is dan ook niet gemakkelijk. Bent u slechtziend of heeft u maar een hand te gebruiken dan wordt het nog lastiger om druppels in uw oog te doen. Gelukkig zijn er een aantal handige apparaatjes die al deze problemen oplossen. Ze zijn te gebruiken wanneer u slecht kunt zien en met behulp van maar een hand. Er is ook een hulpmiddel waarmee meerdere vloeistoffen tegelijkertijd kunnen worden gedruppeld. Bekijk het assortiment op Leef.nl en probeer ze zelf.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen