DiaClin Oogspray

DiaClin OogSpray verlicht droge en geïrriteerde ogen.

 14,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

DiaClin Oogspray

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

DiaClin OogSpray is een uniek oogverzorgingsproduct dat gebaseerd is op het 2QR-complex. DiaClin OogSpray verlicht droge en geïrriteerde ogen. Een bacteriële infectie aan het oog wordt voorkomen en het verminderd de gevoeligheid van de ogen en rode ogen. DiaClin OogSpray herstelt de natuurlijke balans van de microflora van het oog. Op deze manier biedt het bescherming tegen klachten als branderige en geïrriteerde ogen. Mensen met diabetes (suikerziekte) hebben vaak oogklachten en zijn over het algemeen gevoeliger voor agressieve ingrediënten. DiaClin OogSpray is vrij van ureum, conserveringsmiddelen en irriterende bestanddelen. U kunt de oogspray gebruiken als u last heeft van droge, rode of geïrriteerde ogen of bij een brandend gevoel aan de ogen. Het product brengt u aan op de gesloten oogleden en door het knipperen komt de vloeistof op het hoornvlies. U kunt DiaClin OogSpray dagelijks onbeperkt gebruiken.

Productvoordelen

  • Verlicht droge en geïrriteerde ogen
  • Neutraliseert schadelijke bacteriën (2QR-complex)
  • Kan dagelijks gebruikt worden
  • Vrij van ureum, conserveringsmiddelen en irriterende bestanddelen
  • Kan worden aangebracht op de gesloten oogleden ongeacht of u make-up draagt

Gebruiksadvies

DiaClin OogSpray moet op de ogen worden aangebracht. DiaClin OogSpray is een vloeistof met het 2QR-complex in een flesje van 10 ml met sprayfunctie. De vloeistof wordt ruim op de gesloten oogleden (bovenste ooglid) gesprayt. Bij het knipperen wordt de vloeistof over het hoornvlies verspreid.

Inhoud

15 milliliter

Verpakkingsvorm

Sprayflacon

Merk

DiaClin

Hoe te bewaren

Wij raden u aan om DiaClin Oogspray tussen de 15°C en 25°C te bewaren. Bewaar DiaClin Oogspray buiten het bereik van kinderen. Gebruik DiaClin Oogspray niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen