Opticlude Oogpleisters Disney Cars 2

Opticlude Oogpleisters Midi Cars 2. De meegroeipleister in occlusietherapie.

Opticlude Oogpleisters Disney Cars 2

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De meegroeipleister in occlusietherapie. 3M Opticlude wordt bij kinderen gebruikt die behandeld worden voor amblyopie (lui oog) door strabismus (scheelzien). Het niet-klevende kussen centraal op de pleister verhindert het verkleven van de pleister aan het oog wat kan ontstaan door oogafscheiding. Alle Disney oogpleisters zijn non-woven, microporeus wat de huid laat 'ademen'. De hypoallergene kleeflaag is zeer huidvriendelijk; minimale kans op huidirritatie.

Te gebruiken bij

  • Scheelzien
  • Lui oog

Productvoordelen

  • Hypoallergene kleeflaag, zacht en huidvriendelijk
  • Huid kan blijven 'ademen'
  • Standaard pleister voorzien van mooie Disney thema prints
  • Passende maat voor elke leeftijd
  • Inkeping zorgt voor goede fixatie
  • Fijne pasvorm

Meer informatie

Een 'lui oog' wordt door de orthoptist behandeld. Hierbij wordt het goede oog – afgeplakt. Het doel van deze occlusietherapie is het luie oog te stimuleren te gaan werken en zo dat deel van het brein te helpen dat het gezichtsvermogen ontwikkelt. Het oog wordt hierbij enkele uren per dag afgeplakt gedurende enkele maanden tot enkele jaren, afhankelijk van de aard van de aandoening en het meewerken van het kind. Van belang is de voorgeschreven behandeling strikt te volgen en het kind te stimuleren de oogpleister te dragen.

Merk

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen